Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?
Doğruyu bildiği halde başkalarından aldığı talimat uyarınca (tabi birtakım maddi olanakları kaçırmamak için) miletin gözünün içine baka baka yalan konuşan politikacı dan,
İşi için gittiği devlet kurumunda işini yaptırmak için gerkli harcı yatırıp o kurumu satın aldığını zanneden nasıl para kazandığı belli olmayan şahıstan,
Gittiğiniz bir devlet kurumunda ..... TL bağış yapacaksınız diyen memurdan,
Kırmızıda geçipte yakalanan ve memura hayır geçmedim diyen sürücüden,
İş yapan memura al benden bir yemek ye diyip zorla para vermeye çalışan sonrada 10 lira verip benden 100 lira almadan işimi yapmadılar diyenden,
İftira atanlar ve o iftiraya inananlardan,
İş takibi yapan şahsın iş sahibine hasap veriyorken makbuz bulamadığı (yani çaldığı kısım için) memura ..... TL para verdim diyen iş takipcisinden,
Bu oalyı bizzat yaşadım.Amacım bir meslek gurubunu incitmek değil şimdiden özür dilerim.çalıştığım yere bir mimar ve yapsatcılık yapan kişi geldi müdürbey iş için beni görevlendirdi,işi yaptım baktımki iş benim arkadaşım olan birinin fakat işi takip eden arkadaş olayı bilmiyor.Asıl iş sahibiyle mesaiden sonra karşılaştık gülüyor ya benim işimdenmi diyor nedir sordum dediki mimar ..... sana şu kadar para verdimi o verdim diyor.Bende dedimki o dediğin paraya harçlar dahil bu iş yapılır parada artar.Hemen telefon edip mimar arkadaşı davet etti ben zuladayım onu konuşturup beni çağıracak mimar arkadaş geldi başladı konuşmaya ya bu nası memur parayı almadan yapmadı diye bana birde küfür etti bende birden ortaya çıkıp aynı küfür ve hakaretlerle tepesine bindim uzunca bir süre kimseden iş alamadı herkes on akapıyı gösterdi.
Bu olay 1994 yılında yaşanmıştır.Terbiyesiz kişi adımı lekelemek istemiştir,fakat başarılı olamamıştır.
Yalandan,yalancıdan,riyakardan,başkasını kıskanandan,
Ömründe hiç ağaç dikmediği halde ağaçlara zarar veren şahıslardan,
Maddi kazancı için utanıp sıkılmadan yalan söyleyenlerden.