En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,056

En Çok Tercih Edilen Off Road Aracı Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    176

Etiketler
Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

ömer_20' Alıntı:
bunlarda baslar ve teypler

arazi aracinda bunlari dinleyecek zamaniniz ve sessizlik olacakmi ? motorun emis sesi, sanzimanin uguldamasi, saftin titresmesi daha bir hos , senfoni orkestrasi gibi bence ;D

O baslar su tutmuyor mu? ahşap gövde şişer yakında ;D

ben daha cok bas ugultusu tiz fısıltısı seviyorum yani camurdan dereden geçerken camları titreyen bir arac görecek olursanız benim aractır benim willysin içi geniş oldugu için cok zevkli oluyordu zamanım illaki olur cünkü çift akü ve büyük sarz dinamosu olacagı için akü bitme derdi yok kapalı konumunu bozmayı düşünüyorum teybin ya baktın aksam hava karardı hemen toplanırız benim arabada film tv seyrederiz hele film seyretinmi cok zevkli oluyor sanki sinema baslar kolonlar cok uyumlu eh biraz eletrikçiligimiz var uyumu kurduk

edaghan' Alıntı:
O baslar su tutmuyor mu? ahşap gövde şişer yakında ;D

su an durdugu yerde bişi olmaz resim cekerken temizlik yapılıyordu ordaydı yoksa sokette bozulur

selam
ben cj enter ve LR kullanım hemde uzun bir süre doğu karadenizde olduğumuz için arazi şartları malum zaten bizim buraların arabaı malum jeep land lar fazla tutulmaz enter zaten piyasada sayılı ben cj diyorum her arabanın avantajı ve dezavantajı vardır. bence cj yapılması en kolay araç şu anda 92 land var ambulans ama yinede cj