KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kolay yarışma olsun,
Ben kime oy verirsem o kazanıyor (asla siyasi seçimler için geçerli değil) hani eskiden olan yarışmada Umut Kılıç arkadaşımızın BEYAZ PUMASI seçilmişti ve ben BEYAZ PUMA ya oy vermiştim.
Geçmiş yarışmada Umut ismi duyuldu, biraz da şanslı gibi fakat benim oyum kim arabasını bir tur vermeyi taahhüt ederse ona olacak.
Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.
Kolay yarışma olsun,
Ben kime oy verirsem o kazanıyor (asla siyasi seçimler için geçerli değil) hani eskiden olan yarışmada Umut Kılıç arkadaşımızın BEYAZ PUMASI seçilmişti ve ben BEYAZ PUMA ya oy vermiştim.
Geçmiş yarışmada Umut ismi duyuldu, biraz da şanslı gibi fakat benim oyum kim arabasını bir tur vermeyi taahhüt ederse ona olacak.
Kolay yarışma olsun,
maaşallah maaşallah. ne zaman suzuki görsem aklıma bu video geliyor
Fazla suzuki ci yok. olanda da bizim buradaki muhabbet yok. Yapmanız gereken araçlarınızı land ile değiştirmek
maaşallah maaşallah. ne zaman suzuki görsem aklıma bu video geliyor
Fazla suzuki ci yok. olanda da bizim buradaki muhabbet yok. Yapmanız gereken araçlarınızı land ile değiştirmek
land değil de kare kasa cherokee düşünüyorum bundan sonra. ilk aracım clio ydu. sonra lada niva vardı. şimdi Suzuki. ibre bundan sonra 4x4 üzerinde kalacak inşallah. sonrası için bakalım kısmet. belki de yakıttan bunalmış bir kafa kafaya takas cherokee bulurum. dediğim gibi kısmet.