Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,952
Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

RedlinE' Alıntı:
Kemal abi rengini belli et bizlerdenmisin onlardan mi?
Herşeyin hayırlısı orta olanıdır diyorum.bunda taraf olan zülüm eder. siz yazdıklarımı bir yere not edin yinede.

Etiketler

ulusotomotiv' Alıntı:
kemal abi diyorum benden cok büyük olduğun için kemal abi senin zamanındaki gibi değil
Yok canım daha neler yarın 49 olucam ne yani ne demek ben o kadar yaşlımıyım ki hadi ben yaşlıyım bu yazdıklarımla ne ilgisi var ben gelmiş ve geçmişlere yetecek hayat bilgisi veriyorum.
Ve daha 6 gün önce kızımı 1.5 yıl öncede oğlumu evlendirdim hepside mutlulular ve öyle fazladan lüksümüzde yok yani neyse misafirliğe gidecem bu işler aceleye gelmiyor dönünce devam ederim inşaallah.

Kemal abi çok politiksin
seyyah-34' Alıntı:
Herşeyin hayırlısı orta olanıdır diyorum.bunda taraf olan zülüm eder. siz yazdıklarımı bir yere not edin yinede.

Taaa ne zaman aynen bu konuya açılmış maddeleri tek tek söyledim, oturup bu maddeleri de güzelce tartıştık anlaştık. Anlayışlı bir kız arkadaşım var

cagdas90' Alıntı:
Taaa ne zaman aynen bu konuya açılmış maddeleri tek tek söyledim, oturup bu maddeleri de güzelce tartıştık anlaştık. Anlayışlı bir kız arkadaşım var
Gelecek nesil korkutuyor gibi görünsede ben çok umutluyum. kim ne derse desin , iyilik güzellik tekrar geri gelecek kim ne söylerse söylesin
Çağdaş kardeşim umarım niyetiniz mutlu sonla biterde bizlerde en kısa zamanda hakkımıza düşenleri yemeğe geliriz.

Başımızın üstünde yeriniz var Kemal abi, hele bir olacağına varsın da her zaman bekleriz

11 ay önce açmışım bu konuyu, 11 yıl sonra da ilave edilecek maddeler olabilir ama eksilen olmaz sanrım.