KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yok canım daha neler yarın 49 olucam ne yani ne demek ben o kadar yaşlımıyım ki hadi ben yaşlıyım bu yazdıklarımla ne ilgisi var ben gelmiş ve geçmişlere yetecek hayat bilgisi veriyorum.
Ve daha 6 gün önce kızımı 1.5 yıl öncede oğlumu evlendirdim hepside mutlulular ve öyle fazladan lüksümüzde yok yani neyse misafirliğe gidecem bu işler aceleye gelmiyor dönünce devam ederim inşaallah.
Maddelerin hepsi gerçek hepsi akıllıca yazılmış bir tek fazlalığı yok.
Ama sorun şu bunların yarısını bile eşine sevgilisine kız arkadaşına söyleyebilecek delikanlı var mi?
Tabi ilişkisini bitirmek yada kalan hayatini zehir etmek istemiyorsa..
Varsa gelsin ALLİNDAN ÖPCEM
Gelecek nesil korkutuyor gibi görünsede ben çok umutluyum. kim ne derse desin , iyilik güzellik tekrar geri gelecek kim ne söylerse söylesin
Çağdaş kardeşim umarım niyetiniz mutlu sonla biterde bizlerde en kısa zamanda hakkımıza düşenleri yemeğe geliriz.
Gelecek nesil korkutuyor gibi görünsede ben çok umutluyum. kim ne derse desin , iyilik güzellik tekrar geri gelecek kim ne söylerse söylesin
Çağdaş kardeşim umarım niyetiniz mutlu sonla biterde bizlerde en kısa zamanda hakkımıza düşenleri yemeğe geliriz.