Esenceli'den Bahar Esintileri (29 Mart 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,224

4 L

Kamp III
Web
www.burcakoto.com
giri.png

29 Mart pazar sabah erkenden kalkıp, aylardır ilk defa kadar güzel parlayan güneşi görünce kahvaltı dahi yapmadan gidip önce demokratik hakkımızı kullanıp oy verdik ve hiç zaman kaybetmeden erkenden arabamıza bindik.Şile yolunu tuttuk...Araba artık pazar günleri gittiği yolu o kadar ezberledi ki bırakınca kendi kendine önce Hakan ( Irıklı ) ile buluşma noktasına oradanda şileye doğru hareket etmeye başladı. :D
İlk durak önce "aç offroadcu oynamaz" nasihatını dinleyip gözlemecilere girerek bir köy kahvaltısı eşliğinde yoldan off road için geçen aşina olduğumuz arkadaşları ve araçları izledik. Bu sırada önceden haberleştiğimiz sevgili Adem abi, Cüneyt ve Hakan (Bastoncu) ile buluştuk. Çay eşliğinde kıısa bir merhaba sohbetinin ardından tüm araçlardaki pafta pafta google earth çıktıları araçların kaputlarına serildi ve Yeşilvadi, Esenceli civarında fikir birliği sağlandı.
Amaç belimize kadar çamura bulanmak değil, günün tadını çıkartıp güzel orman göl deniz manzaraları eşliğinde hafif bir gezi ile pazarın tadını çıkartmaktı ...
Hava çok güzeldi, ekip dostluk, muhabbet çok güzeldi, hele gecenin 9-10'una kadar sahilde ateş başında sohbetin tadı...anlatılmaz !
işte resimler

tahta.png

tam2.png

r1.png

r3.png

r7.png

Etiketler

Ynt: Esenceli'den Bahar Esintileri (29 Mart 2009 )

her zaman derim "üç kuruş fazla olsun , kırmızı olsun" ;D maaşallah nazar değimesin tayfun abi...

tay1.png

tay10.png

tay3.png

İşte bu noktadan sonra yeşilvadi üzerinden hareket ederken cünyt'in aracından gelen, yeri tam olarak belli olan ama normal olmayan bir ses üzerine durduk. Sorun avare bilyası kitlemiş ve kayış atmıştı ! O noktada Hakan ile birlikte ve tüm arkadaşlarında yardımı ile soruna neden olan kasnağı söküp içinden rulmanını çıkarttık.Adem abi ile birlikte Hakan şile'ye yol alıp sözkonusu rulmanı aldılar, tekrar kasnağa taktığımız rulmanı yerine monte edip kayışı da taktıktan sonra yola devam ettik...Ancak aldığımız ortak bir karar ile bu şekilde aracı daha fazla zorlamayıp geri döndük... Kısa bir arazi katederek asfalta oradan da sahile indik

toplu.png

toplu1.png

toplu2.png

ve sahilin vazgeçilmez deresinde su oyunları ...( bazıları su oyunlarına alt yıkama da diyor < doğrudur> )

s1.png

s10.png

s11.png

s13.png

s15.png

Çağlar bey şimdi bu görüntülerin videosuda vardır işanlah
değmeyin keyfime şölen gibi olur :smiley: teşekkürler

maalesef bende yok ama video çeken arkadaşlarımız da vardır mutlaka , gerçekten keyifli güzel bir gün geçirdik, cüneyt'in aracındaki sorunun da büyümeden orada kendi imkanlarımız ile çözümlenebilmesi de ayrıca bir güzellik oldu , ters giden hiç bir şey olmadan günü tamamladık.Ayrıca bu fotoğrafları çekme nezaketini gösteren Cüneyt ve değerli eşine de teşekkür ederim.

süper vakit geçirmişsiniz haberlerinizi aldım :D bugün cüneyit abiyle beraberdik baya bi konuştuk geziyi , haberiniz varmı bilmiyorum ama bende yanınızda olucaktım ama bi aksilik üzerine yanınıza gelirken ümraniyeden eve döndüm istemiyerek , aklım bütün gün sizdeydi :D ama sizler çok güzel vakit geçirmişsiniz bu bana yeter açıkçası. cüneyit abiye geçmiş olsun ,sizleride arıza tamirindeki başarılarınızdan dolayı tebrik ederim ekip olarak harikaymışsınız , birdahaki sefere beraber olmak üzere paylaşımlar için teşekkürler..

Çağlar öncelikle aracının yeni hali çok güzel görünüyor, geziye gelince her zamanki gibi seiyeli düzgün insanlarla tadında ve kıvamında keyifli bir gün geçmiş, paylaşım için teşekkürler.

kupa yükselince çok daha güzel olmuş açık mavi vitara evrimini merakla takip ediyorum :smiley:

Pazar günü Çağlar ile buluşup bir önceki gün "Suzuki Challenge Team" Olarak yaptığımız Sırapınar Hard aksiyonunda telaşe arasında Unuttuğumuz küreklerimizi almak için tekrar Sırapınar'a girdik. Oradan da Üvezli Köyü girişindeki gözlemecilerde arkadaşlar ile buluşup,kahvaltı Esenceli köyüne doğru güzel ve keyifli bir gezi yaptık. Esenceli çıkışında bir orman yolu etabına girdik ve 700-800 Mt. kadar ilermiştik ki telsizden Araç arızası duralım şeklinde anons geldi.

Geri döndüğümde Cüneyt kardeşimizin kaputu açık kafalar içeride sorunu arıyorlardı. Allah’tan ekibin tamamı teknik, el birliği ile arızayı tesit ettik ve akabinde Adem abi ile Şileden rulman temini için yola çıktık. Sanayiden çıkma bir rulman temin edip bozulan parçayı (Ön Kasnak düzeni kayışı saptırma makarası) çalışır hale getirip araca monte ettik ve araç yine saat gibi çalışır hale geldi. Eeee nede olsa Grand Cheroke sağlam ve beğendiğim araçtır kendileri...

Daha sonra açıkan karnımızı doyurmak ve 2-3 saat dinlenmek için Rotamızı sofular sahiline çevirdik, mangalımız, güzel ve keyifli sohbetimiz, ateş başında ısınıp yorgunluk atıp dinlenmemiz günün yorgunluğunu aldı. Yeni arkadaşlar edinip güzel bir gün geçirdim, tüm ekip arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Tekrar görüşmek ümidi ile.

Hakan Irıklı

d-max le kumsalda volta atarken rastladım size..valla içim gitmedi degil :-\ ..bir an önce cj mi toparlayıp takılırım peşinize haberiniz olsun..selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR