Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hollanda'da yaşayan Brezilyalı bir arkadaşım, tüm Avrupa'dan kullanılmış lastikleri toplayıp, tekrar kullanılmak(!) üzere ülkesi Brezilya'ya ihraç ediyordu... Aklıma o geldi şimdi
BU KONU BENİM DE HEP KAFAMI KURCALAMIŞTIR,ESKİYEN LASTİKLER,ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ PİLLER, VS. TEKRAR NASIL DEĞERLENDİRİLEBİLİR? BİLGİSİ OLAN VARSA BİZİMLE DE PAYLAŞIR MI?
HAŞMET KALKANCI
Bizde böyle eski lastikleri değerlendirme diye bir şey yok .Adamlar sanatsal eserler yapıp sergiliyprlar biz yamaya kalksak deli diye iyi gözle bakmazlar onun içinde sanatta ve bir çok olayda çok gerideyiz.
bizde eski lastikler Avrupadaki kadar boşta kalmıyordur.. bana göre bunun benim aklıma gelen birkaç nedenide var (herkes için geçerli olduğunu tabiiki düşünüyorum ) :
*üreticinin tavsiye ettiği normal emniyetli ömründen km ve yıl olarak cok daha fazla kullanılıyor
*doğru tahmin etmek zor ama heralde %30-40 ı tekrar tekrar kaplama yaptırılıp kulllanılıyor (özellikle ağır taşıtlar için olanlar )
*özel dubalar yerine teknelere gemilere bağlanırlar...
*hiç bir işe yaramazsa dama çatıya ağırlık yapmak için kullanılır...
eklerdeki fotoğraflarda görülen türden sanatsal çalışma sayısı yok denecek kadar az olduğuna göre... eminim daha nice uygulama yerleri bulmuşuzdur...
BU KONU BENİM DE HEP KAFAMI KURCALAMIŞTIR,ESKİYEN LASTİKLER,ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ PİLLER, VS. TEKRAR NASIL DEĞERLENDİRİLEBİLİR? BİLGİSİ OLAN VARSA BİZİMLE DE PAYLAŞIR MI?
HAŞMET KALKANCI