Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bi okadarda iştihamlı EVEREST her dağcının hayali Nasuh bey kar leoparı mükemmel bir kişilik yaptıkları ülkemiz için hayırlı şeyler ama video yu face book paylaşmak istiyorum acaba nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
Dikkat eden oldu mu bilmem de the gatekeeper'in 41. dakikasında amerikalı motorcu çorba yaparken yanındaki şerpada petrol ofisi beresi var. Biz gidemesek de kırmızı bere orada. Acaba kim verdi?
O yıl petrolofisi gurubu evereste zirve yaptı bereyi onlar vermiştir. Aynı sezonda yardım isteyenler ve okjisen tüpü gönderilen ekipte onlar. Ayrıca ölen dağcının yanından o gurupta geçip yardım etmeye çalışmış googleda ararsan detaylı bilgi bulabilirsin bu konuda.
evet o bere benimde dikkatimi çekti yalnız belgeselin çekildiği tarih 2006....Türkiyeden ekip olarakta ilk kez 2006'da ekspedisyon yapıldı hatta eylem elif maviş çıkan ilk türk kadın oldu onların sponsoruda petrol ofisiydi onlardan almış olduğunu düşünüyorum...
Dikkat eden oldu mu bilmem de the gatekeeper'in 41. dakikasında amerikalı motorcu çorba yaparken yanındaki şerpada petrol ofisi beresi var. Biz gidemesek de kırmızı bere orada. Acaba kim verdi?