Explorer-Blazer-Grand cherokee Tercihi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan californian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,211

californian

Yeni Üye
iyi geceler arkadaşlar bir tercih de bende var. ikinci araç olarak bir suv düşünüyoruz.Açıkcası Ford Explorer 4.0 - Chevrolet Blazer 4.3 ve Jeep Grand Cherokee 4.0 arasında kaldık 97-98 model civarı birşey bakılıyor 20000 tl civarı bir bütce var.bu paraya otomatik 4x4 baktım ve internette bunları buldum. arabayı genelde arazide gezinmek için bakıyoruz.diğer yandan otoban ve şehir içindede kullanılacak.bu yüzden bu üçünden hangisi seçilmeli sizce? ilk buna bakıcaz.daha sonra yakıt ve parça fiyatı ile bakım masrafları var tabiki. bunlardan kullanan yada bilgisi olan arkaşaların yorumlarına ihtiyacım var açıkcası.şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Explorer-Blazer-Grand cherokee Tercihi ?

Bahsettiğiniz konularla ilgili bolca bilgi forumda mevcut . Özellikle JEEP bölümünü incelemenizi tavsiye ederim . Sonuçta 20 bin lira para haracayacaksınız . Bu aşamada forumu sıkı bir şekilde inceleyip okumanız emin olun hem kararınıza hem cüzdanınıza çok yarar sağlayacaktır . ;)

Anlattaığınız şartlarda JEEP ZJ 4.0 Derim

açıkcası tembelliğe kaçtım biraz doğru.forumda o kadar çok şey yazılmışki okumak hafta alır. önerilerinizden sonra jeep bölünümü bitiririm bugün.çok teşekkürler

Bu arada görüşlerimizi de belirtmiş olduk . JEEP ;)

Bilgi çok gerçekten . Kolay gelsin :smiley:

saolun arkadaşlar.bu sitedeki herkesin görüşü önemli benim için.hemen aramaya başladım açıkcası :smiley: umarım temiz bir tane jeep bulurum. ilan kısmına bakıcam hemen. ;)

Arkadaşlar

35 bin tl bütçe ile bir amerikan almayı düşünüyorum

Aradığım özellikler;

Asfalt ve şehir içi konforlu ve süratli kullanım
Aile aracı olmaya müsait geniş bir bagaj
(Offroad amaçlı kullanımdan ziyade hafif doğa gezileri)
Mümkünse çok düşük arıza olasılığı-sıklığı
(Zira aracı güneydoğuda kullanacağım)
Kolay servis ve yedek parça temini

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Selim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR