Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,855
Ynt: Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice

Çok güzel fotoğraflar koymuşsunuz, tebrik ederiz. Ayrıca kalabalık şehirler, alışveriş merlkezleri yerine, bu tür sakin ve mimarisi otantik, manzarası harika yerlerde dolaşmak daha fazla keyif veriyor. Gezi kaç gün sürdü ve maliyeti nedir?

Etiketler

Çok teşekkür ederim .

Araç kiralama ,uçak biletleri ,otel ücreti ,yeme ,içme ,hediyelikler vs hepsi ortalama 5000 tl tuttu diyebilirim .Gezimiz 5 gün sürdü.İlk bölümünü Portofino ve Cınque terre köyleri başlığı ile yazdım zaten .

Ebru hanım, bu geziniz karavancılıktan önceki geziniz sanırım.Fotoğraflar her zamanki gibi muhteşem.Çocukları da götürmediniz galiba.Babanıza geçmiş olsun.Mustafa Beye de selamlar.Saygılar.Ergun

Bu gezimizi karavan kiralayarak gezdiğimiz Haziran tatili sonrası sonbaharda yaptık.Çocukları götürmedik .Kısa süreli olunca böylesi daha iyi oluyor.Karavanlar ise 2005 te turla gittiğimiz İtalya gezisi esnasında aklımıza düştü.Şehirlerarası yolculuk yaparken yolda o kadar çok karavan gördükki ,bir gün bizde bunlardan oluruz diye iç geçirdik.6 yıl sonra o hayalimizde gerçekleşmiş oldu .

İkinci yerimiz La Turbie idi .Küçük ,sakin ,sessiz bir yerdi .Merkezde bir otel bulduk ve yerleştik .Balkonumuzdan Akdeniz manzarası çok güzel görünüyordu .Benim en çok beğendiğim bölgesi eski mahalle oldu .

5075522349_c0193fd5ff_z.jpg

5075631563_107305d25f_z.jpg

5043080249_30c8a2939c_z.jpg

İkinci bölümünde yakaladım bu güzel paylaşımı,artık haberim olacak,takipteyim.

Ynt: Eze Village ,la Turbie ,ville Franche Sur Mer ,ventimiglia ,nice

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95230.270

Bu yıl bu sefer karavanımızla Nice civarına gidip ,görmediğimiz Tourrettes Sur Loup ,Saint Paul gibi güzel köyleri ve Antibesi gezdik .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.