Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,831

bora1071

Zirve
Yer
mersin
2 yıl önce Elazığ Özel Harakattan Kayserili ilk sahibi tarafından 155.000 kmde iken satınalınmıştır. Araç görevde iken sahra telsiz aracı olarak kullanıldığından yıpranmamış, kaportası, içi çok temizdir. görenlerin dönüp tekrar takrar baktığı hor kullanılmamış, ezilmemiş bir araçtır.

Aracın LPG si ruhsata işlidir. Muayenesi şubat 2011'e kadar geçerlidir. Aracın kesinlikle masrafa ihtiyacı yoktur ve 1.500 km önce bakımı tarafımca yaptırılmıştır. Bu bakımda hava filtresi, yağ, yağ filtresi, bujiler ve buji kabloları değiştirilmiş ayrıca motorsilk borpower uygulaması yapılmıştır. Difransiyel ve Şanzıman yağları kontrol edilmiştir. araç şuan 177.000 km dedir.

Özellikler;

1) Yurtdışından getirilmiş 2 inch Yükseltme Kiti (Uzun Amortisör ve Helezon Yayları, diğer Defenderlardan 6 cm yüksek)

2)235 85 16 Marshall MT Venture çok iyi durumda olan 4 adet Lastik

3) Arka difransiyelde Kayseri Otokar servisi tarafından montajı yapılmış %100 Kilit (arazide diğer defenderların kaldığı yerden güle oynaya geçeceksiniz)

4)Pioneer MP3 çalar ve 2 adet For-x marka hoparlör

5)Ön koltukların farklı olduğunu resimlerden göreceksiniz, taban süngeri dolgunlaştırılmıştır

6) Özel Yapım Ön Vinç Tamponu

7) 6 adet Sis farı

8)Tavan Sepetinin içi 2 mm lik Alüminyum Çeta kaplanmıştır

9) Britpart marka Kolçak (Yeni modellerde bulunan tip)

fiyat:17.500 TL

bora:0505 69 69 199
0539 428 09 91

SATIŞ NEDENİM İSE TDI MOTORLU DEFENDER ALACAĞIM İÇİNDİR.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-farkli-bir-defender-1987-orj-ingiliz-kasa-29483104/detay

GetAttachment3.jpg

CIMG5157.jpg

CIMG5355.jpg

CIMG5486.jpg

GetAttachment0.jpg

Etiketler

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

Bora bey hayırlı satışlar olsun olmasınada .. aracı Kayseriden tanıdığımdan iyi olduğunu biliyorum... biraz erken olmadımı değişim konusu.. keşke biraz daha sizde kalsaydı .. o araç 1.Sivas Off road etkinliği şampiyonudur :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Bora bey hayırlı satışlar olsun olmasınada .. aracı Kayseriden tanıdığımdan iyi olduğunu biliyorum... biraz erken olmadımı değişim konusu.. keşke biraz daha sizde kalsaydı .. o araç 1.Sivas Off road etkinliği şampiyonudur :smiley:

şampiyon olduğunu bilmiyordum :smiley: yalnız o foruma baktım o araç yeşil renk, benim araç lacivert ayrıca plakası 38 HE ile başlıyordu benim aldığımda. o aracın plakası bile farklı gibime geliyor.

haklısınız erken ama bu araçlar biliyorsunuz alıcısı özel araçlar benim gözümde, kısmetse satılır. 3 ayda 5.000 km sorunsuz bindim araca. seneye aracı değiştirme düşüncem vardı ama satılırsa babamında desteği ile tdi motorluya geçmek istiyorum. ;) şuan zaten her haftasonu çevresel geziler yapmaya devam ediyorum. forumda hem güncel kullanılan hemde satılık olan birçok araç mevcut.

hayırlısı olsun dügüne hazırlık herhalde :smiley:
1 sivas off-road şampiyonu bekirbeyin aracıdır bu araç değildir
selamlar

Slm Bora Bey,hayırlı satışlar diliyorum....Önce defender sahibi olmak,sonra da tdi motorlu olsun vs .. Hersey gönlünüzce olsun....Aracınız insallah bu siteden birilşerine gider... İyi çalılşmalar.. :D

bekece' Alıntı:
Selam Bora Bey,hayırlı satışlar diliyorum....Önce defender sahibi olmak,sonra da tdi motorlu olsun vs .. Hersey gönlünüzce olsun....Aracınız insallah bu siteden birilşerine gider... İyi çalılşmalar.. :D

teşekkürler kemal bey. insanoğlu hep daha iyisini istiyor ama bu araçta iyi aslında ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR