Sadece sozun degil, aklin bittigi bir an oldu benim icin pazar gunu haberi aldigim oglenden sonra ... ne zamandir yazacagim cesaret edip iki kelime yazamiyorum... Işıklar icinde yat Faruk abicim...
Bende iz bırakan nadir insanlardan birisi,bir dost ,bir sevgi adamı, artık yok .Tanrı rahmet eylesin ,ailesine başşağlığı dilerim.
akşam soğukta, kamp ateşinden ,ateş korlarını eşinin sandalyesinin etrafına taşıyarak onun üşümemesi için çırpınan yüce insan RAHAT UYU. (ankara güvenç köyü.)
Kendisini buradan tanıdığım Faruk abinin acı haberine çok üzüldüm.
Ailesi ve tüm yakınlarının başı sağolsun.
Allah sabırlar versin
Mekanı Cennet olsun.
haberi şimdi duydum ve inanamadım gerçekten bütün gezenbilir ailesinin başı sağolsun tanıyan tanımayan bütün gezenbilir üyelerinin abisiydi faruk abimiz allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :'( :'( :'(
Yoldışı aracımı kullanırken zaten zor takabildigim cj'min emniyet kemerini çok zorlu bir engeli geçme harici kullanmazken,çok acı bir haberle önemini bir kere daha anladım..Allah ailesi ve sevenlerine sabır versin!
Antalya'lı arkadaşımdan aldıgım bir mesaj'a göre,15.12.2010 tarihinde saat 21.00 da izci programında kendisi anılacaktır..Bilginize arkadaşlar!!