Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,574

Etiketler

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Cemal Bey,

Hoşgeldiniz, Bulancak'tan sonra buralar pek güzel gelmemiştir gözünüze.

İlk üç yer güzel gibi gözüküyor, dördüncü yerdeki resimlerin birinde yerlerde poşetler gözüküyordu. Bana hepsi uyar, kolay ulaşabileceğimiz temiz su kaynağı ve yakacak odun varmı çevrede?

Saygılar

Ersan

Ersan bey hoşbulduk.
Temiz su kaynağı malesef yok.Suyu giderken kendimiz götürmemiz gerekecek.Poşet olayına gelince malesef insanımızın girdiği heryerde böyle olumsuz görüntüleri görmeye alışır olduk.
Birde yaz sezonu dolayısı ile arkadaşların bu tür bir geziye katılımı pek fazla olamyacak gibimde geliyor,malum yazın düğünleri tatilleri derken konuya pek ilgi yok gibime geldi.saygılarımla.

Cemal baskan Hosgeldin,

Bana her yer uyar . Hareket veya bulusma yeri ile ilgili bir nokta belirlenirse eminin katilimcilar acisindan cok iyi olacaktir.
İki kamista yanimda getireyim bakarsin kiyidan birseyler yakalama sansimiz da olabilir. bu haftaki hava durumu nedir? ( camur cumurda kalmayalim )

sevgiler

Turgut

Sevgili Turgut.

Kalıcak yer ,kamplı,kampsız buluşma yer ve saati konularını Cemal Beyle siz kararlaştırsanız.Hava durumu ile ilgili linkler aşağıda yıldırım ve yağış gösteriyor.Katılım düşük Mesut Beysiz tadı olurmu bilmem

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL

Sevgiler
Tayfun Sözer.

Tayfun abi bencede katılım pek keyif verici değil,malum dediğim gibi yaz sezonu herkesin farklı nbir işi çıkabiliyor havanında yağışlı olması bu geziyi biraz düşünmemize sebep olacak gibi belki sadece pazar günü için olabilir veya daha müsait bir zamana kaydırılabilir.Saygılarımla.

Tayfun bey, Cemal baskan ,

Haklisiniz. Bende az evvel meteoloji durumuna göz attim. yagis bilgisi var . Bu durumda en iyisi kemerburgaz off road sampiyonasina ugrayip soylece bir gezindikten sonra hava ve saat durumuna gore müsait bir gol kıyısında duraklayip mangal da sucuk kofte kozleme domates ve biber esliginde dostlugumuzu pekistirmek olacak. Cemal baskanim o kesif ettiginiz bolgelerde de gunu birlik guzel bir gezinti ve sonrasinda managal sucuk olmasada ( belki Turna ) baligi yiyebilecegimiz bir ortam da soz konusu olabilir mi ?
Tayfun beycigim yolladiginiz linke ayrica tesekkur ederim. Programda varsiniz degil mi?

Bir söz vardır. ''' Plavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın''

Tayfun beycim,,, suppperrsssinnnn ;D ;D ;D

Tayfun beycigim ,

İnana 1 saat kadar vaktim vardi. ve her nedense o kadar cok konu basligi olusmus ki, Toparlanmasi baya zor .
acaba nasil olacak ? bu sekilde gidecek herhalde.
Neyse hayirlisi bakalim hele bir cuma gunu olsunda hava ve yol durumuna gore tekrar konusuruz. bende zaten istanbul disindayim. gerci 2 saat sonra istanbula varmis olucam. o zaman tekrar konu hakkinda konusuruz.

saygilarimla

Turgut

Arkadaşlar İyi günler.

Meteoroloji'ye göre hafta sonu İstanbul ve çevresi yıldırımlı/yağışlı ???
Sanırım bu durumda gezimizi erteliyoruz.

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

Tayfun beycim,

Evet bu durumda program erteleme durumu ortaya cikmakta, Cemal beyin bir alternatifi varsa ben yinede goruslere acikim.
oyle ya, yagmur yagdi (gelme) gunes var (cok sicak) , kar yagdi ( soguk) olaylari hep olacaktir. ;D ;D ;D

selamlarimla

Tge

tayfun abim merhaba.
hayrola su koyverme gibi bir his var san ki...
biz kemerde olacağız. cmt. kamp pazar yarış. yağmış yağmamış farketmiyor. bence vazgeçmeyin. pazar günüde yarış izlersiniz.

Beyler,

MT lastikler yağmurlu ve çamurlu günler içindi diye biliyorum ben.

Saygılar

Ersan