Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,533

Etiketler
Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Tayfun Bey,

Sizn lastiklerin AT olduğunu biliyorum ama ben genede pazartesi buraya kırılmış bir kaşık resmi koyacağım ;D

Saygılar, sevgiler

Ersan

Son dakikaya kadar kimseden iyimser bir haber alamadık.
Hadi bakalım kaçta ? Nerede ?
Katılanlar kaşıkları kaldırsınlar görelim ;)

Sevgiler.
Tayfun Sözer

Yarın ve pazar günü bütün offroad camiası Kemerburgaz da olacak... Pazar yarış , cumartesi de isteyenler offroad yapacak... ;)
Artık Ferozacıları da toprağa ayak basarken bir görelim.... :D

ahmedim kesin basıyorlardır da... bide biz hep beraber basalım dimiiii. yarış olmasa bile kaçırılmayacak lezzette hava ve zemin var.

xano' Alıntı:
ahmedim kesin basıyorlardır da... bide biz hep beraber basalım dimiiii. yarış olmasa bile kaçırılmayacak lezzette hava ve zemin var.
Bence bu mevsimde bundan iyisi Şam da kayısı derler ya ... onun gibi oldu...
Sezon bitti diye Hasan aracını sattığına pişmanken ben bu yarışı ve çamuru kaçırmam gibi geliyor...Bu akşam imzaya çıkıyorum kısmetse.... ;D ;D

Tayfun Bey,

Benim önereceğim yerlerin en yakını Istanbul'a 250 km ve sabah erkenden çıkmayı gerektiriyor, yakın yerler konusunda bir fikrim yoktur mağlesef.

Saygılar

Ersan

görünüşe göre ferozacı abilerimizi evde çay demleyip evin penceresinden yağmur izlerken göreceğiz. :smiley:
niyetini bozan olursa kemerburgazdayız. bekleriz. topluca olmasada bireysel olarak en azından pazar günkü mahalli yarışı izlemeye gelin derim ben.

forester' Alıntı:
Tayfun Bey,

Benim önereceğim yerlerin en yakını Istanbul'a 250 km ve sabah erkenden çıkmayı gerektiriyor, yakın yerler konusunda bir fikrim yoktur mağlesef.

Saygılar

Ersan

Ersan Bey ,

İlk gezi listesi yaklaşık 2.5 ay önce açıldı,Kemerburgaz bir ay oluyor ne yer belli ne zaman. Karşıyı bilsem bir öneride bulunurdum.Ertesi gün müsait olan arkadaşın son saatlerde ''' hadi yarın gidelim ''' çağrısı bana gezi düzenlemek gibi gelmiyor.Gezi plan program ve biraz da katılım gerektirir diye düşünüyorum. ;)

Kaşığı aşağı koydum ama ben kabul etmiyorum :D

Sevgi ve saygılar
Tayfun Sözer

[attachment=1]

DSC06061.jpg

herkeze merhaba,

bu kasik olayi baya iiyidi bee.... Tayfun beycim, ben Buradan Cagri yapmak istiyorum müsadeniz olursa

DEGERLİ FEROZA KULLANİCİLARİ CUMARTESİ OLMASADA PAZAR OGLEN SAATLERİNDE KEMERBURGAZ GİRİSİNDE OLUCAM .

12.00 DA HAMİDİYE SU İŞLETMESİ KARSİSİNDA SURLARİN DİBİNDE GORUSMEK DİLEGİMLE

Turgut

Cumartesi malesef çalışıyorum,pazar günü o taraflarda olmak ümidi ile.

f1 ömerli tarafında olsaydı mutlaka izlerdim 4x4 0lmayınca izlemek kalıyor.niyetim feroza ları yerinde izlemekti ama işler işi bozdu.katılanlara iyi çamurlar.biline...

tge' Alıntı:
herkeze merhaba,

bu kasik olayi baya iiyidi bee.... Tayfun beycim, ben Buradan Cagri yapmak istiyorum müsadeniz olursa

DEGERLİ FEROZA KULLANİCİLARİ CUMARTESİ OLMASADA PAZAR OGLEN SAATLERİNDE KEMERBURGAZ GİRİSİNDE OLUCAM .

12.00 DA HAMİDİYE SU İŞLETMESİ KARSİSİNDA SURLARİN DİBİNDE GORUSMEK DİLEGİMLE

Turgut

merhaba degerli FEROZA sevenler ve kullaniiclari,

altta ekleyecegim resim zannediyorum herseyi aciklamaktadir,
Katilimiminiz icin tesekkur ederim.

ABCD0017.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR