KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yarın ve pazar günü bütün offroad camiası Kemerburgaz da olacak... Pazar yarış , cumartesi de isteyenler offroad yapacak...
Artık Ferozacıları da toprağa ayak basarken bir görelim....
Bence bu mevsimde bundan iyisi Şam da kayısı derler ya ... onun gibi oldu...
Sezon bitti diye Hasan aracını sattığına pişmanken ben bu yarışı ve çamuru kaçırmam gibi geliyor...Bu akşam imzaya çıkıyorum kısmetse.... ;D ;D
görünüşe göre ferozacı abilerimizi evde çay demleyip evin penceresinden yağmur izlerken göreceğiz.
niyetini bozan olursa kemerburgazdayız. bekleriz. topluca olmasada bireysel olarak en azından pazar günkü mahalli yarışı izlemeye gelin derim ben.
İlk gezi listesi yaklaşık 2.5 ay önce açıldı,Kemerburgaz bir ay oluyor ne yer belli ne zaman. Karşıyı bilsem bir öneride bulunurdum.Ertesi gün müsait olan arkadaşın son saatlerde ''' hadi yarın gidelim ''' çağrısı bana gezi düzenlemek gibi gelmiyor.Gezi plan program ve biraz da katılım gerektirir diye düşünüyorum.
f1 ömerli tarafında olsaydı mutlaka izlerdim 4x4 0lmayınca izlemek kalıyor.niyetim feroza ları yerinde izlemekti ama işler işi bozdu.katılanlara iyi çamurlar.biline...