Fethiye - Ekim 2008 Fotografları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umityasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,979

Ynt: Fethiye - Ekim 2008 Fotografları

Tokat, Kazan Güvenç Göleti ve Burdur'la ilgili fotograflarınızı izledim. Çok emek vermişsiniz. Bazı fotograflar ters yerleştirilmiş, düzeltme imkanınız varsa, düzeltin lütfen. Sayenizde oturduğumuz yerde, Anadolunun bu bu üç yerini ziyaret ettik. Bu güzel tur için teşekkürler.

Yılmaz Bey , Fethiye Fotograflarını daha önce kullandığım shareapic sitesinde düzeltemediğim için picasaweb kullanmaya başlamıştım. Şimdi sizin uyarınız ve isteğinizle o fotografları da picasaweb'e aktarmaya karar verdim.Yorumunuz ve katkınız için çok teşekkür ederim.

Bir konuda fikrinizi merak ederim ileride gideceğim ve bloga aktaracağım yerleri gezenbilir.comda foruma yazarken kişisel fotograf albümü olarak mı yoksa o yerin adını girerek mi konu açsam daha işlevsel olur?

Bu biraz ne yapmak istediğinize bağlı; amacınız gezi/anı fotoğrafları ve belki birazda yazı ise "il il Türkiye" yada yurtiçi gezi notları bölümünden uygun olanı seçebilirsiniz.Yada amacınız çektiğiniz fotoğrafları galeri tarzında insanların beğenisine sunmaksa zaten doğru bölümdesiniz.

Son olarak sizden ricam yönlendirme linki yerine fotoğraflarınızı bu başlık altına yüklemeniz.

balum' Alıntı:
Son olarak sizden ricam yönlendirme linki yerine fotoğraflarınızı bu başlık altına yüklemeniz.
İnanın ben de link vererek fotograf ve yazılarım şurada demeği hoş bulmuyorum. Siteye fotograf yüklemek için yeniden 250 KB olarak upload etmek gerekiyor bu da çok zahmetli. Mesajları html olarak düzenleyecek bir bölüm bulamadım. Bu konuda yardımcı olursanız ben de çok isterim...

O zaman elinizdeki fotoğrafları photobucket benzeri sitelere yükleyerek ekleyebilirsiniz.
Şu konuyu incelerseniz belki yardımı olabilir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

Yaptığınız trekkinglerin fotoğraflarını ve ayrıntılarını, Doğa Yürüyüşü-TREKKİNG bölümünde açabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR