Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karademir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,265

Karademir

Kamp II
Mesajlar
253
Tepkime Puanı
321
Yer
Aksaray
Herkese merhaba.

Ben halamınoğlu ve dayımınoğlu tatilde kamp yapmaya karar verdik.

Daha önce bir gece Hasandağı'da kalmıştık. Soğuktan donacak olmamıza rağmen çok eğlenmiştik.

Şimdi ise Fethiye'de yapalım diye düşündük.

Bunun için çadır fiyatları çok pahalı geldiğinden ve dayanıksız olacağını düşündüğümüzden, büyükçe bir çadır yaptık. (Orjinalden iyi oldu. :smiley: )

Şimdi ise ilk kez gideceğimiz için tavsiyelere ihtiyacımız var.

Birde merak ettiğim konaklama fiyatları.

Fethiye'li bir arkadaşım 50 liraya istediğin kadar kalırsın dedi. Pek inandırıcı gelmedi açıkcası. :smiley:

Fethiye gibi bir yerde kamp fiyatları ne kadardır? Üç kişiyiz.

Antalya'da fiyat bilende yazarsa sevinirim.

İyi günler.
 

Etiketler
Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

selam,fethiye 'ye yakın katrancı var.Ancak biz beğenmedik.Çadır yeri (kişi değil)27 tl.yakınında diğer bir kamp yeri Doğa camping.Biz çok sevdik.Denizi,ortamı,verilen hizmetler,temizliği harika.Bu sene izmirle fethiye arasında beş kamp kurduk .En iyisiydi.Günlük 25 tl.İyi tatiler:smiley:resmi ekliyorum.

038
 

Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

sayman' Alıntı:
selam,fethiye 'ye yakın katrancı var.Ancak biz beğenmedik.Çadır yeri (kişi değil)27 tl.yakınında diğer bir kamp yeri Doğa camping.Biz çok sevdik.Denizi,ortamı,verilen hizmetler,temizliği harika.Bu sene izmirle fethiye arasında beş kamp kurduk .En iyisiydi.Günlük 25 tl.İyi tatiler:smiley:resmi ekliyorum.

Ben her yıl Fethiye katrancıdayım dedemin sağlık problemlerinden dolayı bu gece geç kaldık açıkcası. Amcaoğullarım orada ama dedemin hastalığından haberleri yok söylesek geri gelirler. Neyse Katrancı bence doğa harikası 27 tl günlük ( elektrik dahil buzdolabını bilmiyorum biz kendimiz götürüyoruz orada köy var çoğu eşyamız orada yıllık kira ile kalıyor) Katrancı 5 yıldır neşesiz ancak bu da düzelecek. Öncelikle ihaleye girdi yakın geçmişte bundan dolayı bir süre orman idare etti ( ihale de üsülsüzlük çıkmasından dolayı ihale hayli hayli uzadı ) Orman tabi malum ne kadar idare edebilir ki ağaçları koruyor o kadar ama oyun salonu bar her şey kapalı yani. son yıllarda da ramazana denk gelmesinden dolayı giden kişi sayısın da baya bir azalma var. ( aslında oruç tutmak orada daha kolay gerçekten serindir)
Arkadaş çevrisi edindikten sonra katrancı size heryerden güzel gelicek. Sonra Fethiye ölüdeniz, Yeşil vadi, Saklı kent gezmenizi tavsiye ederim ayrıca Dalyan da tekne turu ve Fethiye de yat turlarını tavsiye ederim gerçekten harika oluyor.
Takıldığınız bir yer olursa lütfen sorunuz gelirseniz de eğer elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Foruma yeni katıldım yeni gördüğüm için tabi inşallah herkese yardımım olur ve inşallah burada iyi bilgiler edinirim sonuçta eksiğim fazla bu konuda bundan şüphem yok saygılarımla...
 

Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

Sayman resim için teşekkürler. Güzele benziyor. Fethiye'ye gidersek dediğin yer uygun geldi.

Th3nd bize biraz hareketli yer lazım. :smiley: Katrancı dediğin gibiyse düzelene kadar gidilmez. Fethiye'li arkadaşım var. Oraları gezdirsin bize hazır gitmişken. Ayrıca bilgi edinmek için bu forumdan daha iyisini bulamazsın.

Birde şu sorum olacak.

Biz Aksaray'dayız. Kamyonla Antalya'ya kadar gidecez. (Kargo kamyonu dayım sağolsun. )

Antalya'dan Fethiye'ye otobüsle geçmeyi düşünüyoruz. Üç kişi 120 lira yapar. (Gidiş dönüş)

Antalya'da dediğiniz fiyatlardan kamp alanı bulunur mu? Eğer öyleyse boş yere Fethiye'ye gitmeye gerek yok. Sonuçta o para 4 günlük kalma parasına denkgeliyor.

Birde bizim çadırı kendi zevkimize göre yaptığımız için bayağı büyük. İftar çadırı gibi. :D Büyük çadırlardan daha çok para alma mevzusu oluyor mu?
 

Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

öncelikke büyük ama tek çadır en mantıklısı bizim çadırımız da öyle 3 oda 1 salon diyorum ben :smiley: bir yer veriyorlar oraya 2 çadır kurarsan 2 çadır parası istiyorlar ama yere tek büyük çadır kur sorun yok. Pek hareket yok açıkcası 2-3 yıldır yalan söylemeyeyim istersen fotograflardan falan atayım hatta bir kaç tane atıyorum :



35173476653939515954.jpg

Kral Mezarları ( belirtmiştim konuda )

85320370019569900101.jpg

Kral mezarlarının bulunduğu yerde ki nehir tekne ile üzerinde geziyorsunuz ve en son yerde altın kum plaj var karetta karettaların yumurtladığı yer :smiley:

bp84j.jpg

Babadağ dan atlayanların resmi Ölüdeniz üzerinde ( açık deniz üzerinde aslında ) yamaç paraşütü keyfi


bp86j.jpg

Burası da tekne ile katrancı görüntüsü yaklaşık mesafe 500m tahmini.




Antalyada da vardır eminim böyle yerler. Antalya hakkında bilgim üzgünüm yardımcı olamam. Katrancı gelirseniz ancak her şekilde yardımcı olurum. Kendin pişir kendin ye burası bu arada :smiley: Tüm yemek malzemelerini kendin getiriyorsun v.s yani onlar vermiyor tam kendin pişir kendin ye :D Restorant var da pahalı yani
 



Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

Resimler güzelmiş. :smiley: Aynen çadır büyük olmalı. Daha önce Hasandağı'nda kamp kurmuştuk arkadaşın çadırı ile.

547414_255615827882919_1944810161_n.jpg


Bu çadırı biz küçük bulduk. Ev gibi olmalı geniş ferah. :smiley:

Katrancı'yı ben bayağı beğendim. Halaoğluna link atayım oda baksın buraya.

En önemli konuya parmak basmışsın. Yemek. :D

Biz kendimiz yaparız öyle başka yerde yemeyiz de. Ateş yakmamıza karışırlar mı kamp yerlerinde?

Katrancı'ya nasıl ulaşabiliriz Antalya'dan? Önce Fethiye sonra Katrancı mı gideriz?

Çok soru sordum kusura bakma. :D
 

antalya ile ilgili merkezde camping sayisi az.. ancak adrasan , olimpos derseniz adrasan da kisi basi 15 tl (sabah kahvaltisi aksam yemegi dahil harika bir yer) adı jungle bells .. çadirina elektrige varana kadar cekiyorlar.. olimposta da ada camping var orada da gecen sene kisi basi 20 tl ye kalmistik ve yine sabah kahvalti ve aksam yemegi dahil .. ama bence 20 tl fiyat degmezdi .. adrasan jungle bells her yonden daha iyiydi
 

Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

sayman arkadaşım merhaba bizde haziranda Ölüdenizde milli parkın içinde sea hourse diye bir kamta çadır kurduk ve 10 gün kaldık çok beğendim ama Eylülde tekrar 1 ay gideceğiz ve sizin bahsettiğiniz Doğa Kampı ilgimi çekti iletişim veya web sitesi varmı inceledim ama herhangi bilgiye ulaşamadım detaylı bilgi verirseniz sevinirim
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst