<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="bulent kocoglu" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
bulent kocoglu' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Murat Bey haklı<br />
<br />
Şimdi hangi üretici idi hatırmıyorum ama,<br />
1-2 kişi üye olur olmaz.<br />
İlk mesaj: Arkadaşlar karavan yaptıracağım bildiğiniz , tavsiye edeceğiniz bir yer......<br />
İkinci mesaj: Aradığımı buldum ..... firması çok iyiymiş, sahibi ..... beyefendi harika , bir numara adam. Hemen siparişimi verdim. Çok mutluyum , çookkkk<br />
<br />
2. yeni olan üyede ,hemen devreye giriyor, hakkaten yaw .... firması ve sahibi.... usta çok iyiyimiş, allah onlardan razı olsun.... muhabettine girdiler.<br />
<br />
Tabii, gezenbilir öğrencileri , mürekkep yalamış , cin gibi adamlar. Bu numarayı yerlermi<br />
İşte sıkıntı buradan çıkıyor.<br />
Bırakın , firmanızı, ustalığınızı burada duayen dediğimiz ustalar var. Onlar övsün veya eleştirsin. <br />
Silahşör tutmaya gerek yok ki. <br />
<br />
Şimdi , rahmetli Rüzgar , burada, arkadaşlar şu firmaya karavan yaptırdım, hakkaten iyi yaptılar deseydi, can kurban<br />
<br />
Hatta mesela ben 15 yılda 5 tane karavan aldım, yaptırdım sattım.<br />
Şimdi gel bana deki Hocam ben sana uygun ve mantıklı bir karavan yapayım<br />
Yap, bende hakkaten iyi yaptıysan , burada anlatım. Sonra , kur fabrikanı , holding ol...<br />
<br />
Aman bu yazdıklarımdan Doplhin di, İmaj dı, Dolly di kimse alınmasın sakın Genel değindim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Bülent abi çok güzel özetlemiş,eline sağlık</div>