fj 40 için lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OZSEZAİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,584

OZSEZAİ

ozsezai@hotmail.com
arkadaşlar fj 40 için kullanabileceğim en büyük lastik ebatları nelerdir. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: fj 40 için lastik

Merhaba,
ben standart haldeki aracıma 235/85/16 ebat kullanmıştım, sadece fazla artikülasyona girince arka çamurluğa hafif sürtüyordu.

Benim arcımdaki lastikler 235 -75 R15....yerden yuksekliği 73 cm...235x0.75x2 =352.5 yanak yuksekliği...15x254=381 jant capı...toplarsak 73cm yapıyor...Bu boyutlar uygunsa benim arac için 6 bijon orjinal iç lastiklide olabilir jant yada jant ve lastik ile değiştirebilirim..Daha yuksek isterseniz jant 16 tavsiye edilir ama enini yuksek tutmalısın ve carpanını...

PA210059.JPG

arkadaşlar fj 40 ı devlet memurluğundan çıkarmaya çalışıyorum . bu memur için 2. el jant ihtiyacım var. ilgilenen varsa yazsın lütfen..

Memurun jantları bana uyarsa; resimdeki jantları ve lastikleri verebilirim .....

Orjinal jantları elimde tutmak istiyorum.. teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_0450f.jpg
    IMG_0450f.jpg
    174.1 KB · Görüntüleme: 177

Arkadaşlar benim fj 40 budur. Şu anda sadece vinç ekledim.Birazda döşemeyi tadilattan geçirdim. önerilerinizi beklerim. Herkese mutlu yıllar.

Orjinal lastiklerin yerden yuksekligini ve enini ogrenebilirmiyim ....orjinali sanırım h 78 15 olması gerek

Maşallah hatları çok düzgün ağız tadıyla binmek nasip olsun

OZSEZAİ' Alıntı:
Arkadaşlar benim fj 40 budur. Şu anda sadece vinç ekledim.Birazda döşemeyi tadilattan geçirdim. önerilerinizi beklerim. Herkese mutlu yıllar.

teşekkürler burak bey.
forumda okuduğum kadarıyla sizde fj 40 için baskı balata seti vardı. Duruyor mu acaba?

Merhabalar bizim araca 33 12,5 15 lastik taktık direksiyonu tam tur cevirdiğimizde rot başlarına sürtme yapıyordu turunu azalttık basit bir ayar ile yapılıyor, arka çamurluklarda sürtme yapıyordu aracı makas küpeleri ile yükselltik bu işlemin paylaşımını da yapacağım saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri