Ford Mondeo 2005 ghia

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,722

ozanyur

Zirve
Yer
ankara
arkadaşlar ford mondeo marka aracımı satıyorum nakite çok sıkıstığım için bu ara başımdan dert eksik olmuyo
kısaca aracın özelliklerini yazıyım

2005 model mondeo ghia 180 000 km de 2.0
mürekkep mavisi sedefli
lpg li ruhsata işli
orjinal xenon far
6 lı cd çalar sony
bej rengi iç döşeme (bir kaçtane sigara yanığı var)
elektirikli koltuk
rezistanslı ön cam
tavanda ve kaputta boya yok bir iki kapıda boya olması lazım
onun dısında sol ve sag camurluk değişmiş
tanponlar ve sol çamurluk yeni değişti yetkili serviste
baskı balata ve volan 15000 km önce değişti
arac 1 ay önce ufak bir kaza yaptı ön arka tanpon sol çamurluk far ve jant kırıldı
yürüyen komple sıfırlandı bunun dışında kaportada bir hasar olmadı. kaza fotoğrafları ve servis kayıtları mevcuttur. (yeni yapılan tüm işler ve parçalar 2 yıl garantilidir) ayrıca belirtmemde fayda var servis kaza ile ilgisi olmayan yürüyen parçalarını bile değiştirmiş duyduğumda ağzım açık kaldı ama parçalar sıfırlanmış oldu :D
araç istenen yere gösterilebilir ben fazla baktırmadan aldım 175000 km de bakanlıkllarda çalısan bir uzmanın aracıydı güvendim incelemedim çok fazla ama bir sorun çıkmadı bugüne kadar. ford serviste çalışan arkadaslarımda onay verdiler.

aracı alış sebebim otokiralamada çalıştırmak içindi 5000-6000 km kadarda çalıştı ama herhangi bir memnuyetsizliğimizde olmadı aracın parasınıın bir kısmını yeni bir araç için peşinat olarak kullanıp gerisinide borçları kapatmak için satıyorum.
aracı alalı 3 ay oldu 1 ay kapıda yattı kiralayamadım(gps takımı ve kasko gibi işlerin uzamasından) 1 ay da serviste yattı sigorta şirketi sayesinde o yüzden oto kiralamada yorulmuş bir araç değildir.

daha detaylı bilgi almak isteyen herzaman cep telefonundan ulaşabilir

araç fiyatı 25000 TL. cep numarası 0532 607 80 20

big_21022823hpa.jpg

big_21022823lja.jpg

big_21022823o4c.jpg

big_21022823tok.jpg

big_21022823uk0.jpg

Etiketler
Ynt: Ford Mondeo 2005 ghia

bu arada fooğraflar şubat ayından kalma eski sahibinin ilanından aldım yani plakayı ben kapatmadım sevmem öyle işleri. plakası 06 be 7922 istenen yerden sorgulanabilir. yarın yeni fotolarınıda eklerim ilan şu an için başka bir yerde yok

bir iki tane kazadan fotoğraf ekleyim.

Fotoğraf0111.jpg

Fotoğraf0112.jpg

Fotoğraf0121.jpg

Ynt: Ford Mondeo 2005 ghia

aracın muayenesi bugün yenilendi 2012 mayıs ayına kadar vizesi var

ayrıca clio punto era vb araçlarla takas olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR