arkadaşlar ford mondeo marka aracımı satıyorum nakite çok sıkıstığım için bu ara başımdan dert eksik olmuyo
kısaca aracın özelliklerini yazıyım
2005 model mondeo ghia 180 000 km de 2.0
mürekkep mavisi sedefli
lpg li ruhsata işli
orjinal xenon far
6 lı cd çalar sony
bej rengi iç döşeme (bir kaçtane sigara yanığı var)
elektirikli koltuk
rezistanslı ön cam
tavanda ve kaputta boya yok bir iki kapıda boya olması lazım
onun dısında sol ve sag camurluk değişmiş
tanponlar ve sol çamurluk yeni değişti yetkili serviste
baskı balata ve volan 15000 km önce değişti
arac 1 ay önce ufak bir kaza yaptı ön arka tanpon sol çamurluk far ve jant kırıldı
yürüyen komple sıfırlandı bunun dışında kaportada bir hasar olmadı. kaza fotoğrafları ve servis kayıtları mevcuttur. (yeni yapılan tüm işler ve parçalar 2 yıl garantilidir) ayrıca belirtmemde fayda var servis kaza ile ilgisi olmayan yürüyen parçalarını bile değiştirmiş duyduğumda ağzım açık kaldı ama parçalar sıfırlanmış oldu
araç istenen yere gösterilebilir ben fazla baktırmadan aldım 175000 km de bakanlıkllarda çalısan bir uzmanın aracıydı güvendim incelemedim çok fazla ama bir sorun çıkmadı bugüne kadar. ford serviste çalışan arkadaslarımda onay verdiler.
aracı alış sebebim otokiralamada çalıştırmak içindi 5000-6000 km kadarda çalıştı ama herhangi bir memnuyetsizliğimizde olmadı aracın parasınıın bir kısmını yeni bir araç için peşinat olarak kullanıp gerisinide borçları kapatmak için satıyorum.
aracı alalı 3 ay oldu 1 ay kapıda yattı kiralayamadım(gps takımı ve kasko gibi işlerin uzamasından) 1 ay da serviste yattı sigorta şirketi sayesinde o yüzden oto kiralamada yorulmuş bir araç değildir.
daha detaylı bilgi almak isteyen herzaman cep telefonundan ulaşabilir
araç fiyatı 25000 TL. cep numarası 0532 607 80 20
kısaca aracın özelliklerini yazıyım
2005 model mondeo ghia 180 000 km de 2.0
mürekkep mavisi sedefli
lpg li ruhsata işli
orjinal xenon far
6 lı cd çalar sony
bej rengi iç döşeme (bir kaçtane sigara yanığı var)
elektirikli koltuk
rezistanslı ön cam
tavanda ve kaputta boya yok bir iki kapıda boya olması lazım
onun dısında sol ve sag camurluk değişmiş
tanponlar ve sol çamurluk yeni değişti yetkili serviste
baskı balata ve volan 15000 km önce değişti
arac 1 ay önce ufak bir kaza yaptı ön arka tanpon sol çamurluk far ve jant kırıldı
yürüyen komple sıfırlandı bunun dışında kaportada bir hasar olmadı. kaza fotoğrafları ve servis kayıtları mevcuttur. (yeni yapılan tüm işler ve parçalar 2 yıl garantilidir) ayrıca belirtmemde fayda var servis kaza ile ilgisi olmayan yürüyen parçalarını bile değiştirmiş duyduğumda ağzım açık kaldı ama parçalar sıfırlanmış oldu
araç istenen yere gösterilebilir ben fazla baktırmadan aldım 175000 km de bakanlıkllarda çalısan bir uzmanın aracıydı güvendim incelemedim çok fazla ama bir sorun çıkmadı bugüne kadar. ford serviste çalışan arkadaslarımda onay verdiler.
aracı alış sebebim otokiralamada çalıştırmak içindi 5000-6000 km kadarda çalıştı ama herhangi bir memnuyetsizliğimizde olmadı aracın parasınıın bir kısmını yeni bir araç için peşinat olarak kullanıp gerisinide borçları kapatmak için satıyorum.
aracı alalı 3 ay oldu 1 ay kapıda yattı kiralayamadım(gps takımı ve kasko gibi işlerin uzamasından) 1 ay da serviste yattı sigorta şirketi sayesinde o yüzden oto kiralamada yorulmuş bir araç değildir.
daha detaylı bilgi almak isteyen herzaman cep telefonundan ulaşabilir
araç fiyatı 25000 TL. cep numarası 0532 607 80 20