Ford mu? Nissan mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionehart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,673
Ynt: Ford mu? Nissan mı?

Merhabalar,
2006 Yılı Mayıs Ayında Mazda b2500 4x4 aldım.Alma sebebim sadece av ve balıkçılık tı.Avda veya balıkta hertürlü arazi şartlarında kullandım(çamur,kum,dağve özellikle Antalyanın nemli ve tuzlu havasında)Şu anda 156 000 km de ve inanın normal bakımları hariç herhangi bir parçası değişmedi.Yakıt durumundan da oldukça memnunum.4x2 olan modelleri hakkında yeterince tecrübe sahibi değilim.Ama 4x4 ler arasında gerçekten sorun yapmayan bir marka diyebilirim.
Saygılarımla,

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Bende Mitsubishi derim diğerleri hakında yorum yapamam ama ford ranger patronumda var yakıtından çok şikayetci
ve ranger in ford'la uzaktan yakından alakası yok aslında Mazda'dır

Sadece motoru mazdadır demek istediniz sanırım

km konusunda yanlisin var kardeşim ben 2 yildir nissan çift kabin 4x2 pick up kullaniyorum suan 215 bin km de ve hiç bir sorunu yok eger bakımlarini düzenli olarak yaptirdiginda da 900 binlere kadar da gidiyor ortaginiz bakımlarini yaptirmadiysa 150 bin cok bile gitmis bende alirken cok arastirdim inceledim kime sorsam nissan dedi fordlar herkesin dedigi gibi cok yakiyo benim aracım 2700 cc ve kmde 220 bin lira yakio sehirdışı ve cok memnunum eger pick up tarzi bi araç alacaksan nissani öneririm toyota iyi olsaydi orman işletme daireleri toyatolari birakmazdı

patronumda hava filtresi olmayan yağı kafasına esince anca değiştirilen euro yerine kırsal motorin kullanılan 4x2 nıssan cauntry 1993 model araç var araç 350000 km de idi ve hala kullanıyorlar hiç motor yapılmamış

Marka değeri kalite görünüş olarak düşünüldüğünde nissan