Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizim ranger kendiliğinden stop ediyordu ankaraya servise gitti turbosu arızalıymış bu sebepten çok yakıyormuş çekişteki aşırı düşüklüğün sebebi de buymuş yani sorun bizim araçtaymış haklısınız
araç arkadaşımın iş dolayısıyla çok sık araziye çıkıyoruz bende yeni öğrendim sorunu bugün geldi bikaç güne yeni yakıt değerlerini ve çekiş durumunu bildiririm bahsettiğim araç 4x4 den çıkarıldıktan sonra rfw tuşuyla kilit kaldırılıyordu fakat sonradan virajlarda 30 - 40 km süratle giderken kendiliğinden ışık yanıyordu ne yaptıysak ışığı söndüremedik ve geçiş sırasında bir uğultu sesi vardı sürtme gibi asıl sorun buydu birde dar dönüşlerde çok kasılıyordu bu yüzden servise gitti motor stop problemi anlatılınca turbo sorunu çıkmış aşırı tüketimin sebebide buymuş
ben aracı 2. el aldım arkasını kapatmışlar ve ruhsata panelvan olarak işlemişler o yüzden düşük piyasada böyle çok araç var mesela adana dan alınan bi l200 ün 4x4 olmasına rağmen vergisi kamyonet vergisi ve bayya düşüktü araştırmak lazım