<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü</b><br />
<br />
Kafanizi karistirmak istemem ama fiyat konusuna cok fazla takilmayin.<br />
Ikinci elden arac almak gercekten cok zordur.Onemli olan iyi araci bulabilmek.<br />
Gercekten iyi bir arac buldugunuzda bence uce bese bakmamak lazim.<br />
Unutmayin ki satici da eger araci duzgun,bakimli ve az km li ise degerini bilir.<br />
Elbette bakimsiz,cok km li,kazali fiyatina kendi temiz aracini satmak istemez.<br />
Ne yazik ki cok temiz araclarin da gorunmeyen,sirada bekleyen arizalari olabilir.<br />
Hatta bundan arac sahibinin bile haberi olmayabilir.Guvenilir tamirci sarttir.<br />
Arkadasim Toyota'sina (tamircisi ucuz buji takmis haberi yok) zevkle biniyordu.<br />
Gecenlerde arac aniden teklemeye,cekmemeye baslayinca benim tamirciye gittik.<br />
Malum bujilerin hepsinin cakar yerleri tamamen erimis ve ikinci silindirde cizik var.<br />
Bujinin iyisi ile ucuzu arasindaki parasal farkin komik oldugu bilinen bir gercek.<br />
Ama tamircinin bunun bilincinde olup olmadigi ne yazik ki cok bilinmeyenli denklem.<br />
Sonuclari motor yaptirmaya kadar gidebilecek cok basit bir hatadir.<br />
Benzer durum,silindir kapak contasi ile benim de basima gelmisti.<br />
Aracimin eski sahibi yakin bir dostuna yuksek hararet gordugu icin motor yaptirmis.<br />
Iyi tamirci diye bilinen yakin dost gomlek,piston vs yi orjinal,contayi kesme kullanmis.<br />
Japon'larda kesme conta yuzde bir belki olumlu sonuc verir,gerisi hep husrandir.<br />
Peki kesme conta ile orjinal arasindaki ucyuz TL lik farka deger mi,kesinlikle degmez.<br />
Araci aldigim arkadasimin bundan haberi bile yok,bana sifir lastik takip satti aracini.<br />
Ornekler cogaltilabilir.Ustte yazdigimi,arastirma yapip dusunun,iyi bir araci kacirmayin.<br />
"Iyi mal iyi para" lafi dogrudur.Tabii ki iyi mal,gercekten iyi mal ise.<br />
Sabirla arastirmaya devam edin illaki aradiginiz araca ulasirsiniz.<br />
Sahsi dusuncelerim ve tecrubelerimdir,faydali olmasini umarim.</div>