usta bugün itibariyle lpg takıldıktan sonra %35-40 aralığında bi karlılık olacagını söyledi..
Kheım enjektörler bizim subarulardaki benzin enjektörlerıne zamanlaması en yakın enjektörler oldugu için olurda lpg de subap sıkıntısı olursa diğer lpg kıtlerıne göre daha ilerleyen km lerde olacaktır diye düşünüyorum..
Ben tavsiye edilen Teleflex'i yetkili satıcı da taktırdığım halde bir türlü sorunlarım çözülmedi. Eski postlarımda var. Aracımı çok üzülerek ve oldukçada zarar ederek elden çıkartmak durumunda kalmıştım yaklaşık 50bin km sonrasında. Kimse boxer motorlardan anlamadığı gibi anlayanlarda çok yüksek meblağlar istiyorlardı.
Ben tavsiye edilen Teleflex'i yetkili satıcı da taktırdığım halde bir türlü sorunlarım çözülmedi. Eski postlarımda var. Aracımı çok üzülerek ve oldukçada zarar ederek elden çıkartmak durumunda kalmıştım yaklaşık 50bin km sonrasında. Kimse boxer motorlardan anlamadığı gibi anlayanlarda çok yüksek meblağlar istiyorlardı.
Yurtdışı subaru forumlardanda yazıştıgım bi arkadaş,almanyada daha önceleri subarulara teleflex takıldıgını daha sonra çıkan sıkıntılar yüzünden teleflex'in özellıkle valve care dedıklerı yağlama olayının subaplar üzerindeki olumsuz etkısınden dolayı çıkartıldıgını yazmıştı..
Ama japonayada ise subaruların lpg üretimine göre valflerın daha dayanıklı üretildiğini bu yüzden de japonyada pek sıkıntı olmadgını yazmıştı..
Yani bende olurda çaymazsam ve lpg taktırırsam ilerleyen zamanlarda çelik subap taktırıp lpg den daha çok verım alabılırım gibi...
Dün Girdev yaylasına(1950m) ufak bi gezinti yaptık..Gayet serin ve süper bi havası var.
Hatta gölün kenarında ağaçların altında 34 plaka 2004 kasa turbolu bordo Forester vardı.2 adet çadır kurmuşlar Doğanın keyfini çıkarıyorlardı
Bence sizde bi sanzuman ve difaransiyel havalandirmasina ince bi boru takip daha yuksege alin.bu gidisle sanzuman diff kucaga almaniz yakindir cok basit bi islem vaktinizi ve nakitinizi almaz
Bence sizde bi sanzuman ve difaransiyel havalandirmasina ince bi boru takip daha yuksege alin.bu gidisle sanzuman diff kucaga almaniz yakindir cok basit bi islem vaktinizi ve nakitinizi almaz