evet lastikler standart geolander h/t-s...işin aslı daha ilerlere gidecektim ama ya kalırsam diye düşündüm çevrede 4 çeker başka aracta olmadıgı için vazgeçtim yoksa daha iyi çekımler yapardık..ama neyse bidahaki sefere teyzeoğlunun CRV'siyle birlikte çıkacagız en azından çakılırsak çekecek bir araç olur..Gerçi rusların Forester videolarını izledikten sonra çakılmak ve Subaru ne kadar uzak iki kelime demeden yapamıyorumGezenGen' Alıntı:Çok güzel geldi, teşekkürlerlastikler nedir standart geolander mı?
erolkan' Alıntı:evet lastikler standart geolander h/t-s...işin aslı daha ilerlere gidecektim ama ya kalırsam diye düşündüm çevrede 4 çeker başka aracta olmadıgı için vazgeçtim yoksa daha iyi çekımler yapardık..ama neyse bidahaki sefere teyzeoğlunun CRV'siyle birlikte çıkacagız en azından çakılırsak çekecek bir araç olur..Gerçi rusların Forester videolarını izledikten sonra çakılmak ve Subaru ne kadar uzak iki kelime demeden yapamıyorum![]()
Crv ye şu açıdan bakıyorum sonuçta 2008 model ve 2.eli 60.000tl benım araç ise 2004 model ve 2.eli 27.000tl civarları bu farktan dolayı beni kurtarır diye düşünmüştüm çakılırsamGezenGen' Alıntı:CRV'nin 4x4'üne Forester'ınki kadar güvenmezdim ben olsam. Küçük katlanabilir bir kürek, bir de halıfleks parçası olursa aracı çok gömmediğiniz sürece bence sorun olmaz. Hele ki kar lastikleri olsa hiç dert etmenize gerek kalmaz neredeyse ;D