Foruma Giremiyorum?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,102
Ynt: Foruma Giremiyorum?

Malesef son bir haftadır server çıkışlarında bir yavaşlama mevcut ama sorunun çözümüyle uğraşıyorum. Gerekirse donanım güncellemeleri yapılacak. Bu arada forumun en yoğun olduğu saatlerde ziyaretçi kısıtlaması oldukça iyi bir fikir, en azından sorun çözülene kadar uygulayabiliriz...

İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Etiketler

Ben yurtdisindan baglaniyorum ve bir sorun yasamiyorum. Kisitlamalar konu girisi olarak degil de zaman olarak olabilir mi? Yani online olan arkadaslarimiz belli bir sure icin online kalsa ve boylece herkes belirli olcude yararlansa? Burada internet konusundan pek anlamam sadece yardim edebilmek icin soyluyorum :smiley:

merhaba bizim sorunumuz işyerinden siteye giriş yapamıyoruz sitede sorun var diye bi panel geliyor ekrana bu ap numarası int sabit iki şirket arası bağlantı olduğu için daha önce giriş yapabiliyorduk ben ve ufuk28 adına yazıyorum

şimdiden yardımlarınız için teşekkür edrim

İşyerinde kullandığınız tarayıcınızın önbelleğini silerseniz sorun çok büyük ihtimalle çözülecektir. Çözülmezse çerezleri de silin, o zaman kesinlikle çözülecektir :smiley:

Arkadaşlar bir sorun var ama bendemi forumdami bilemiyorum sayfalara girince
BU SİTEDE ZARARLI YAZIMLAR OLDUGUNDAN GİRİŞ ENGELLENMİŞTİR VS,VS
buna benzer bişeyler yazıyor tekrar yenileyince girebiliyorum
acaba BU SİTEDE ZARARLI YAZILIM OLUDUĞUNU BİLİYORUM linki var işaretleyeyimmi

Bence haklı. Zararlıyız :D Çamur virüs falan. O bile anladı.
Güvenli site olarak isaretleyin sorun cözülür bence.

diger sayfalara rahatlikla baglanip gezenbilire baglanirken cok sIk olmasada bende sorun yasiyorum.
Kendime gore bir cozum buldum.google da gezenbilir aramasi yaptirip cikan sonuclardaki linkten siteye baglaniyorum. Suana kadar bu yol hic naz yapmadi.sorunu cozuyor sebebi bilmiyorum sonuc guzel. :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar bir sorun var ama bendemi forumdami bilemiyorum sayfalara girince
BU SİTEDE ZARARLI YAZIMLAR OLDUGUNDAN GİRİŞ ENGELLENMİŞTİR VS,VS
buna benzer bişeyler yazıyor tekrar yenileyince girebiliyorum
acaba BU SİTEDE ZARARLI YAZILIM OLUDUĞUNU BİLİYORUM linki var işaretleyeyimmi
Sadece o gün o sorunla karşılaştım daha sonra olmadı ve
BU SİTEDE ZARARLI YAZILIM OLUDUĞUNU BİLİYORUM linkinide işaretlemedim

O mesajı ben de birkaç kez aldım. Uyarı mesajının en altında IP adresimizin spam listelerinden birinde kayıtlı olduğu yazıyor. O uyarıyı vermesinin sebebi de bu. 30bine yakın üyemiz var ve forum sürekli olarak üyelere otomaik mailler gönderiyor, sanırım spam listelerine girme sebebimiz bu mailler... Kısaca herhangi bir sorun yok :smiley:

Sedat bey 2 gündür aynı sorun devam ediyor sayfaları birkaç denemeyle açabiliyorum kocaman kırmızı sayfa açılıyor (bu sitede zararlı yazılım var ) diyor
birkaç kez yeniliyerek açabiliyorum alışık olmadığım donmalar var
bu sorunlar mesajların email adresine tekrar gelmeye başladıgında buyana devam ediyor

Bu akşam yeni bir sorunlada karşılaştım
benim yazdığım mesaşlara yazılan mesajlar kısmında baştaki mesaj a tıklayınca açiliyor ama 2 ci satırdaki tıklanmıyor yani yukardan aşa sirayla açabiliyorum

Forumu kulanırken bu sayfayı görmekten forumu takip edemiyorum yokmu bunun bir çaresii

SDC10649.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR