Foruma HTML olarak nasıl yeni konu ekleyebeilrim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yenidiyarlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,112

yenidiyarlar

Gezgin ruhlu arkadaşlara merhaba
Yeni konu aç sayfasına bakındıysamda göremedim.Resimleri eklemek zaman alıyor, elimde başka hostinge yüklenmiş resimler var, yazımla beraber HTML olarak onları da yüklemek istyorum fakat başka forumlarda genelde olan HTML yükleme menüsü göremedim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: Foruma HTML olarak nasıl yeni konu ekleyebeilrim

Merhaba, özellikle gezi yazısı gibi kalıcı olmasını istediğimiz konularda fotoğrafların Gezenbilir dışındaki kaynaklardan aktarılmasına çok sıcak bakmıyoruz. Harici hostingde sorun yaşandığında Gezenbilir üzerindeki yazılarda da sorun yaşıyoruz. Fotoğraflarınızı galerimize veya mesaj içlerine yükleyebilirseniz çok seviniriz :smiley:

Galeri;
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=Galeri

Ben fotograf hostingi konusnda senelerden beri Photobucketi kullanıyorum ve bu konuda senelerden beri hiç bir problem yaşamadım.Bu ciddi istikrarlı bir site.Buralarda yazımda kullandığım resimlerin kodları zaten hazırda.Bu da bana yazıyı çok kolay sitelere ekleyebilme imkanı sağlıyor.Bir yazımda 20-25 resim kullanılyor.Tek tek gir kle bunlar çok zaman alıyor.Diğer türlü hazır metni seri bir şekilde vopy paste yapabilyorum.

Şu konuda net cecap alamadım, HTML menüsü ile yükleme yapma imkanı varmı yokmu.Sanırım bu cevabınız olmadığı anlamına geliyor.

Photobucket'a 60 gün login olmayınca fotoğraflar görünmüyor. Aylık bandwith limiti aşıldığında da fotoğraflar bir sonraki ay başına kadar görünmüyor...

HTML desteği var tabiki. Aşağıdaki tag'ler içine dilediğiniz HTML kodlarını ekleyebilirsiniz.

[ html ]
...
[ /html ]

yardım ve teknik desteğiniziçin teşekürler

Merhaba, özellikle gezi yazısı gibi kalıcı olmasını istediğimiz konularda fotoğrafların Gezenbilir dışındaki kaynaklardan aktarılmasına çok sıcak bakmıyoruz. Harici hostingde sorun yaşandığında Gezenbilir üzerindeki yazılarda da sorun yaşıyoruz. Fotoğraflarınızı galerimize veya mesaj içlerine yükleyebilirseniz çok seviniriz :smiley:

Galeri;
GEZENBİLİR
bende yeni bir konu açmak istiyorum yardımcı olurmusunuz beceremedim

Galeri;
GEZENBİLİR
bende yeni bir konu açmak istiyorum yardımcı olurmusunuz beceremedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri