Moab'ın bu yazdıklarını bir yerlerden hatırlıyorum derken, bir de baktım (aynı "statik IP"lerden defalarca bağlanmışlar

) moab meğer beatrix (Ergün Erakman) efendinin ta kendisiymiş

Ergün beyle konuşup neden böyle davrandığını sormak için (moab'a) 3 kere özel mesaj gönderip telefonunu istedim ama geçen cuma gününden beri beklemedeyim

Yukarıda yazdıkları kendisinin de dahil olduğu malum bir grubun malum tayfası tarafından kendi sitelerine adam toplamak ve Gezenbilir'i karalamak için gittikleri her yerde aleyhimizde yaptıkları propagandanın kelimesi kelimesine ta kendisidir. Ergün bey, Gezenbilir'e tekrar üye olarak bu kadar komikleşeceğinizi ve bu kadar ucuz hareketler yapabileceğinizi hiç düşünmemiştim. Gittiğiniz her yerde bizleri karalamak için hakarete varan sözler sarfettiğinizi sürekli duyuyoruz ama şimdiye kadar ne tek birine cevap vermeye zaman ayırabildik ne de tenezzül etme gereği duyduk. Faunusu andıran o küçücük dünyanızdan forumdaki insanlara yazdığınız aslı olmayan hikayelerinizle ve fotoğraflarınızla, aynen moab kullanıcı adıyla yaptığınız gibi aldığınız onlarca sahte kullanıcı hesabıyla (ve elbette "tayfa"nızın da desteğiyle) birbirinizi pohpohlayarak kendi kendinizi üstad, duayen, kısaca çok bilmiş ilan ettiğiniz için, kullandığınız farklı kullanıcı adlarıyla entrikalar çevirdiğiniz, insanları ve hatta arkadaşlarınızı birbirine düşürdüğünüz için, en ciddi konuların içinde dahi bikinili kadın fotoğraflarıyla ve "tavladığınız" kadınların geyikleriyle takındığınız laubali ve hatta cıvık muhabbetlerinizden rahatsız olduğumuz için, sahte kullanıcı hesaplarınızla kendi sitenize üye toplamak için Gezenbilir'de yapay tartışmalar başlatıp huzursuzluklar çıkarttığınız ve üyeleri kışkırttığınız için "duayen" diye tabir ettiğiniz tayfanızla birlikte forumdan yasaklandığınızı unutmayın... Yasaklanma gerekçenizi soranlaraysa kişilik haklarımıza saldıran ve bizlere hakaretler içeren, gerçeklerden uzak ve boş laflar sarfetmekten de vazgeçin, bu sadece sizi yıpratır. Forumun eskileri kimin ne olduğunu çok çok iyi hatırlıyor ve yasaklanmanıza şükrediyor. Yasaklanma nedenleriniz hakkında insanlara söylediğiniz yalanlar yüzünden yasaklanma nedeninizi imzalarınıza yazmıştım ama bir süre önce belki tavırlanırınızı düzeltmişsinizdir diye düşünerek imzalarınızdaki yazıları silmiştim. Meğer ne kadar yanlış düşünmüşüm, huylu huyundan vazgeçer mi?.
Ben psikolojinizi anlamakta güçlük çekiyorum... Delusions of grandeur, grandiose, paranoid şizofreni, megalomanya veya narsistlik tanımları doğru olur mu bilemiyor, doktorlar daha iyi karar verir ama ortada mental bir bozukluk olduğu kesin. Bir insan, eğlenmek ve günlük yaşamın stresini atarken aynı zamanda ilgilendiği konularda bilgi sahibi olmak için girdiği böyle bir forumda, birden fazla kullanıcı hesabıyla kendi kendisini ve arkadaşlarını pohpohlaması, sahte kahramanlar ve duayenler yaratması kimin neyine yarar? Herşeyi bilen biri olsam neyime yarar olmasam neyime yarar? Gezenbilir'de her gün o kadar çok yeni birşey öğreniyorum ki, bana bunun mutluluğu ve hazzı yetiyor da artıyor zaten... Size şunları yazarken harcadığım zamana bile acıyorum. Yazık, hepimize yazık...
Neyse ki yukarıdaki örnekler gibi tayfanızla birlikte kendi kendinizi pohpolayıp ilk arazi aracına 1-2 sene önce binmiş, Gezenbilir'deki "gerçek duayenlerden" öğrendiklerini yine Gezenbilir üyelerine öğretirken tayfanızla birlikte birbirinizi "duayen" ilan ettiğiniz mesajlarınızla birlikte nerede olduklarını sorduğunuz o sahte duayenler de yok artık burada

Duayen sıfatını gerçekten hak eden tüm dostlarımız dün de Gezenbilir'delerdi, bugün de Gezenbilir'deler. Hatta bir çoğu hem forum hem de dernek yönetiminde aktif olarak emek harcamaktalar... Bu arada aklıma gelmişken size biraz da Gezenbilir'in istatistikleri hakkında bilgi vereyim ki vaktinizi böyle ucuz oyunlara ayırmak yerine hedeflerinizi yükseltmeye harcayın. Gezenbilir'de sadece aralık ayında 1211 yeni konu açılmış, 22204 yeni cevap yazılmış, 3480 yeni üye ailemize katılmış, 457657 tekil kişi tarafından 5998148 sayfa gezilmiş... Ayrıca rakamların her ay katlanarak arttığını da belirteyim. Bu istatistiği övünmek için değil, sorumluluklarımızın ne kadar daha arttığını görebilmek için takip ediyor ve arşivliyoruz. Umarım bu Gezenbilir içindeki son entrikanız olur. Bir daha en küçük bir hareketinizde savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bilin ve kendi kendini duayen ilan etmiş "yasaklı" tayfanızla birlikte Gezenbilir'den uzak durun...
Sağlıcakla,
Sedat Açıl