Forumdaki Rehavet?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa drican Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,795
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Forumdaki Rehavet?

Keşke hepimizin bu tür insanlar kadar boş vakti olabilse ;D
Akıl fikir dilerim..
Naçizacene rottlarla ilgili bir forumum var 4.5 senedir. Aynı akıl tipinde insanlar bizde de oluyor. Forumdan uzaklaştırılan kullanıcı yeni kullanıcı hesabı alarak gönderilen kullanıcı adına sözde yabancıymış gibi methiyeler düzüyor..
üstüste 5 kullanıcı alarak bir sayfada kendi kendine konuşanı dahi tespit ettim
ve hatta şaka gibi bu şahsiyetlerinden 4ü kendini överken biri sözde muhalefetlik yapıyordu Teknik adminler için seyri çok keyifli ;D ;D ;D

Etiketler

İnsanların ne kadar boş vakti var
vallahi gıptayla bakıyorum hepsine
ayrıca bu tür arkadaşlar için sedat paşam www.mahallenindelisiyiz.biz adresini alsanız da arkadaşları oraya yönlendirsek abi ilk sağdan dön solda 3. dükkan diye

yoksa olayı "haydar"la mı çözsek
bu konuda haydar sponsoru olmaya hazırım

Alıntı sahibi: Bakkan, Tarihi: Bugün 13:20:46
Ne kadar boş işler, yazık ...
Sedat dediğin gibi ruh halini anlamak mümkün değil, neden bu uğraş???

Sade saldırı olmayan itici olmayan bir eleştiri tepki herneyse....

Alıntı sahibi: yasarergun, Tarihi: Bugün 18:45:49
İnsanların ne kadar boş vakti var
vallahi gıptayla bakıyorum hepsine
ayrıca bu tür arkadaşlar için sedat paşam www.mahallenindelisiyiz.biz adresini alsanız da arkadaşları oraya yönlendirsek abi ilk sağdan dön solda 3. dükkan diye

yoksa olayı "haydar"la mı çözsek
bu konuda haydar sponsoru olmaya hazırım

peki bu ne Yaşar Bey, siz hangi sıfatla ERGUN ERAKMAN'A deli diyebiliyorsunuz...Kendisini şahsen tanıyormusunuz herhangi bir konuşmanız oldu da mı deli olduğuna kanaat getirdiniz. Hadi Sedat Bey'in geçmişte bazı anlaşmazlıkları olmuştur kendisine göre haklı olarak saygı sınırlarını aşmadan kişiliğine saldırı yapmadan fikirlerini beyan ediyor. Ki katılmadığım noktaları da var. Ama sizin DELİ demenizi asla kabullenmiyorum ve sizi kınıyorum. Ergun Erakman Türkiyede grand cherokee zj konusunda son kullanıcı olarak hiç tartışmasız bir duayendir,üstaddır,çok bilmişir. Bunu hiç kimse tartışamaz bile. 15 kuruşa zj alıp ahkam kesen biri değildir. 15 yıldır Grand Cherokee Zj kullanıcısıdır. Eğer tanıyor olsaydınız Deli sıfatını kullanmayı içiniz kaldırmazdı. Evet Delidir ama sizin dediğiniz anlamda değil....Deli doludur hayat kaynağıdır neşe kaynağıdır. Öyle sağda solda forumlarda 3-5 kişinin atıp tutmasıyla karalanacak lekelencek bir şahsiyet değildir. Kimsenin de buna gücü yetmez. Geçmişte her ne olduysa Sedat Açıl ile Ergun Erakman arasındadır. 3. kişilere susmak düşerdi ben dahil ama madem siz susmuyorsunuz ben de susmayacağım. O ''haydar '' kelimesini hangi anlamda kullandıysanız onu da kınıyorum. Gezenbilir'i gezenbilir yapan üyelerdir gerisi bir hiçtir. Üyeler ne gezenbilirin ne Sedat Açıl'ın ne de forumların tapulu malı değildir. İsteyen üye istediği foruma istediği kadar girer çıkar yazar çizer sınırları aşmadığı sürece. Gezenbilir tüm outdoor seven insanlara hitap ederken diğer site sadece offroad üzerine yoğunlaşmıştıır. elmayla armutu kıyaslamayın rakamların beş kuruşluk değeri yok gözümde günlük 1000 mesaj olsa ne yazar 10.000 mesaj olsa ne yazar. Bu tarafı işin sadece ticari parasal boyutuyla ilgilenen kişilere yazar.Sahte nickle foruma girmeyi elbette onaylamıyorum ama zarar veren kişilere saldırıda bulunan bir faaliyeti bence olmamıştır. Kendisinin renkli kişiliğine veriyorum bu hareketi....
Varsın insanlar hem bu forumda hem beğenmediğiniz diğer forumda üye olsun nedir bunun zararı Sedat bey. Bilgiyi paylaşımı kim nerde buluyorsa oraya gider. Gezenbilirden memnun olanlar zaten burada bi yere gitmiyor bu panik niye. Kaldı ki gitse ne olur?? Başına silah mı dayanıyor insanları gezenbilirden koparmak için, yada diğer tarafa geçenlere maaş mı bağlanıyor? Sedat Bey sizin facebooktaki arkadaşlarınız arasında Ergun erakman dahil tayfa dediğiniz insanlar yok mu..şimdi yoksa bile yakın zamana kadar vardı. Neden bu kadar takip ediliyor Ergun Erakman???? Burdaki birçok üye 2 tarafa da üye ve takip ediyor. Bırakalım da üyeler karar versin ne yapacaklarına herkes ne istediğinin farkında gereksiz tartışmalar bunlar. Sedat bey sizde kişisel kavganızı foruma taşıyarak bence doğru bir hareket yapmıyorsunuz. yıllar geçmiş üstünden bırakın artık bunları. Haybeye gerginlik yaratmayın burda herkesin aklı başında karar verebilecek insanlar yönlendirmeye karalamalara gerek yok. Bir de açık ve net bir cevap istiyorum
Gezenbilirde adı üstünde özel mesaj kutularında yazılan saklanan mesajları sadece üye mi görebiliyor yoksa üst yönetim moderatör sıfatı herneyse teknik yeterliliği olan diğer üyeler de görebiliyor mu? Yani özel mesaj kutusu aslında özel değil genel mesaj kutusumudur?
Bu mesajım sakın ola ki silinmesin burdan demokratik olmayan baskılı ortamlarda çok agresfi olabilirim.
Sevgiler...

İlginç ve gereksiz bir tartışma...

kimsenin kimseyi kayırmaya, haklı çıkarmaya çalışmasına,
kimsenin kimseye hakaret etmesine
gerek yok bence...

sitede bu şekilde bişey varsa bunu kısaca yazmak yeterliydi yoruma bile gerek yoktu bence...

işte demek istediğim de bu aslında....bunu ortalara serip herkesin yorumuna açıp sonra da yapılan yorumu siliyorsan bu işten huylanırım ne oluyor derim....herkesi bu tartışmaya çekmenin anlamı yok. varsa sahte nick yasakla gitsin. ilk defa mı sahte nickli biri giriyor veya ilk defa mı yasaklanıyor....ama nedense hep ergun erakman reklam oluyor yoruma açılıyor...

mertbirincioglu' Alıntı:
Geçmişte her ne olduysa Sedat Açıl ile Ergun Erakman arasındadır.

Olayları doğru kavradığından emin değilim Mert kardeşim? Yada gereğinden fazla duygusal davranıyorsun. Ergün'e tek laf etmezken sanki tüm suç bizimmiş gibi konuyu bambaşka yerlere çekerek öfke kusmuşsun. Ergün istediği zaman gelip burada istediğini yapacak ve bizler sessiz kalıp boyun bükeceğiz, bu adamı rencide etmemeye çalışacağız öyle mi? 1 kişi, 2 sene içinde, onlarca farklı kullanıcı hesapları alarak entrikalar çevirmiş, üyeleri birbirine düşürmeye çalışmış (ve hatta düşürmüş), insanlarla dalga geçmiş, kendi kendini ve kendi tayfasını pohpohlayıp üstad ilan etmiş ve türlü entrikalarla huzursuzluklar yaratmışsa ve bunu tüm yasaklamalara rağmen 3 kere tekrarlamışsa neden benim kişisel problemim oluyor anlamadım? Burası kişisel bir site olsaydı ve Ergün sadece benimle uğraşsaydı dediğin doğruydu. Her birimiz burada ortaya yazdıklarımızla 90 Bin üyeyle birlikte ileride üye olacak insanlara karşı da sorumluluk taşıyoruz. Eğer birisi çıkıp şaklaban gibi burada hepimizle oyunlar oynuyorsa, bizleri karalamak için yalanlar söylüyorsa bu hepimizin sorunudur...

Diğer forumu beğenmek veya beğenmemekle ilgili tek bir kelime yazdığımı hatırlamıyorum. Birileri bir yere gidiyor diye hiçbir zaman panik yapmadık. Tam aksine her zaman gruplaşmalardan, kulüpleşmelerden ve çok çeşitlilikten yana olduk ve destekledik. Biz, başkaları bize nasıl davranıyorsa aynı karşılığı vermekten başka hiçbirşey yapmadık. Eğer Gezenbilir dışındaki forumlara düşman olsaydık, İzmit Off-Road Kulübü'nün forumunda da teknik admin olmaz, arkadaşlarımızın forumlarında sorun yaşandığında kendilerine yardımcı olmaz, İzoff gibi forumu olan diğer oluşumların etkinliklerinin ve site adreslerinin Gezenbilir'de paylaşılmasına müsade etmezdik. Yaptığımız etkinliklerin giderek kalabalıklaşması ve dernekleşmeyle birlikte etkinliklerdeki sorumluluklarımızın artmasıyla 2 yıldır off-road etkinliklerini marka gezileriyle ve hafif parkurlarda tanışma etkinlikleriyle kısıtlamaya çalıştık. Bunu yaparken de üyelerin kendi aralarında kurdukları gruplarla, oluşumlarla veya kulüplerle düzenledikleri etkinlikleri desteledik. Off-road etkinlikler sayfasına bakarsan Gezenbilir dışından onlarca farklı oluşumun sürekli etkinlik duyurusu yaptığını da görürsün. Birileri Gezenbilir dışında başka yerlere üye oluyor diye panik yaptığımız söylentileri, bizleri kötülemek için yine Ergün ve tayfası tarafından hakkımızda sarfedilen iftiralardan sadece biridir ve görüyorum ki sen de inananlardan olmuşsun. Ayrıca bu panik bizlerin değil, gördüğün gibi Gezenbilir'de huzursuzluklar çıkararak 3-5 üye daha toplarım belki diye umutlanan Ergün ve tayfasının hezeyanlarından biridir. Kaldı ki yönetici arkadaşlarımız bile Gezenbilir dışında bir çok foruma üyeler. Sadece yönetici arkadaşlarımız değil, tek bir kişiye dahi neden Gezenbilir'den başka bir yere üye olduğuna dair (şakayla karışık bile olsa) tek bir laf edilmemiştir, konusu dahi geçmemiştir. Böyle küçük işlerle zamanlarımızı harcayacak kadar dar görüşlü insanlar değiliz. Şu yazdıklarını benim hangi cümlemden çıkardığını da anlamış değilim. Bizim konumuz Ergün'ün her zamanki entrika çevirme merakıyken sen konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun. Merak ediyorum bu yazdıklarını benim yazımı okuyarak mı yazdın, yoksa (yazdıklarımı okumadan) birilerinin sana söylediklerini mi buraya aktardın Mert kardeşim?

Bunu bana değil de Ergün Erakman'a söylemen gerekmiyor mu?

Bu soruyu neden sorduğunu anlayabilmiş değilim, kim nasıl bir geyiğe malzeme yaptı konuyu çok merak ettim Nezaket icabı cevap vereyim. Gezenbilir'in sunucusu Mynet'tedir ve güvenlik nedeniyle sunucuya sadece Mynet içindeki bilgisayarlardan erişim sağlanabiliyor. Eğer Mynet içindeki bilgisayarlardan sadece 3 kişinin bildiği sunucu şifresini girerek veritabanına bağlantı yaparsak özel mesajlar da dahil herşey okunabilir. Gezenbilir'de de böyledir, diğer forumlarda da böyledir, Gmail ve Hotmail'de de durum böyledir. Nasıl ki savcının gerektiği durumda Hotmail'den ve Gmail'den istediği kişinin istediği kişiye gönderdiği özel mailleri talep etme hakkı varsa, aynı şekilde Gezenbilir'den de böyle bir talepte bulunduğunda istenen mesajların çıktısı alınıp savcılığa teslim edilir. Bunu sanki gizli saklı birşeymiş de saklıyormuşuz gibi neden sorduğunu anlayamadım? Birileri biriktirmiş biriktirmiş de bizleri zor durumda bırakmak için aklında kalan soruları soruyormuş gibi bir hava sezdim

Kal sağlıcakla,
Sedat

herkese merhaba daha öncede benzer başlıkta konu açmıştım . aşagı yukarı 2 aydan buyana forumda gittikçe düşen bir performans ve katılım var . daha önceleri konu takibine yetişemezken şimdi kuş kafesinin karşısında bekleyen kedi yavrusu gibi bir cevap yazılsada okusam diye bekliyorum. akıl hocalarımız yok bir soru sorsak cevaplayacak kimse kalmadı acaba bilgisayarmı bozuk güncellemiyor diye o bile aklıma geldi ama nafile tatile çıktılar desek hepsi birden haitiye gitmedi ya araçlar satıldı desek aynı andamı satılacak . tamam kabul bazan saçma ve yersiz sorular oluyor duyanler cevaplamasına karşın ısrarla kendi tezlerini savunanlarda oluyor ama onlar büyük (bilgi olarak) fazla takmamaları lazım fakat sanki bir boykot hissi var herhalde beni boykot ediyorlar tamam abiler (40seuro, ünal bey,ada hanım, cihat bey,taha bey,sina bey bekir bey,zakof veaklıma gelmeyenler)siz gelin ben giderim.neredesiniz araçları iyi fiyata sattınızsa bende satayım ve 126 bıs alayım ;D ;D ;D

Merhaba, Mustafa bey ben haitiye gitmedim, arabamı iyi bir fiyata da satmadım.Siteye ara sıra giriyorum ama yaşlandık herhalde off-road ilgim azaldı.Başka aktiviteler, başka hobilerle uğraşıyorum.

Selamlar.

buralardayız yakınlardayız ama biraz iç güçe dalmışım ama zj mi satmadım satamam zaten...

Bir forumu beğenmezsiniz ya da forumun yöneticilerini sevmezsiniz ona saygı duyarız ama bilmem kaç sahte isimle girip de milleti birbirine düşürecek şeyler yazıyorsanız o durumda biz de kendi fikrimizi beyan ederiz o durumda da bize saygı duyulmalı

mustafa bey sürekli forumda düşen performanstan bahsediyorsunuz elinizde bir veri var mı ?

ayrıca performans için kaç gezi düzenleyip bunları paylaştınız ya da teknik konularda bilgi paylaşımı için başlık açtınız

bunları yapmadan elde teknik veri olmadan birileri sürekli forumun performansını sorgular tarzda şeyler yazıyorsa ve birileri farklı isimler altında girip milleti birbirine düşürmeye çalışıyorsa o durumda bize de birilerinin niyetlerini sorgulamak gibi ayıp bir durumu düşünmek kalır

gidin kardeşim lütfen performanslı, dakikada 15 mesaj atılan ve cevaplara yetişemeyeceğiniz forumlara takılın klavye sizde güç sizde "sizin forumunuz size bizim forumumuz bize"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...