Alıntı sahibi: Bakkan, Tarihi: Bugün 13:20:46
Ne kadar boş işler, yazık ...
Sedat dediğin gibi ruh halini anlamak mümkün değil, neden bu uğraş???
Sade saldırı olmayan itici olmayan bir eleştiri tepki herneyse....
Alıntı sahibi: yasarergun, Tarihi: Bugün 18:45:49
İnsanların ne kadar boş vakti var
vallahi gıptayla bakıyorum hepsine
ayrıca bu tür arkadaşlar için sedat paşam www.mahallenindelisiyiz.biz adresini alsanız da arkadaşları oraya yönlendirsek abi ilk sağdan dön solda 3. dükkan diye
yoksa olayı "haydar"la mı çözsek
bu konuda haydar sponsoru olmaya hazırım
peki bu ne Yaşar Bey, siz hangi sıfatla ERGUN ERAKMAN'A deli diyebiliyorsunuz...Kendisini şahsen tanıyormusunuz herhangi bir konuşmanız oldu da mı deli olduğuna kanaat getirdiniz. Hadi Sedat Bey'in geçmişte bazı anlaşmazlıkları olmuştur kendisine göre haklı olarak saygı sınırlarını aşmadan kişiliğine saldırı yapmadan fikirlerini beyan ediyor. Ki katılmadığım noktaları da var. Ama sizin DELİ demenizi asla kabullenmiyorum ve sizi kınıyorum. Ergun Erakman Türkiyede grand cherokee zj konusunda son kullanıcı olarak hiç tartışmasız bir duayendir,üstaddır,çok bilmişir. Bunu hiç kimse tartışamaz bile. 15 kuruşa zj alıp ahkam kesen biri değildir. 15 yıldır Grand Cherokee Zj kullanıcısıdır. Eğer tanıyor olsaydınız Deli sıfatını kullanmayı içiniz kaldırmazdı. Evet Delidir ama sizin dediğiniz anlamda değil....Deli doludur hayat kaynağıdır neşe kaynağıdır. Öyle sağda solda forumlarda 3-5 kişinin atıp tutmasıyla karalanacak lekelencek bir şahsiyet değildir. Kimsenin de buna gücü yetmez. Geçmişte her ne olduysa Sedat Açıl ile Ergun Erakman arasındadır. 3. kişilere susmak düşerdi ben dahil ama madem siz susmuyorsunuz ben de susmayacağım. O ''haydar '' kelimesini hangi anlamda kullandıysanız onu da kınıyorum. Gezenbilir'i gezenbilir yapan üyelerdir gerisi bir hiçtir. Üyeler ne gezenbilirin ne Sedat Açıl'ın ne de forumların tapulu malı değildir. İsteyen üye istediği foruma istediği kadar girer çıkar yazar çizer sınırları aşmadığı sürece. Gezenbilir tüm outdoor seven insanlara hitap ederken diğer site sadece offroad üzerine yoğunlaşmıştıır. elmayla armutu kıyaslamayın rakamların beş kuruşluk değeri yok gözümde günlük 1000 mesaj olsa ne yazar 10.000 mesaj olsa ne yazar. Bu tarafı işin sadece ticari parasal boyutuyla ilgilenen kişilere yazar.Sahte nickle foruma girmeyi elbette onaylamıyorum ama zarar veren kişilere saldırıda bulunan bir faaliyeti bence olmamıştır. Kendisinin renkli kişiliğine veriyorum bu hareketi....
Varsın insanlar hem bu forumda hem beğenmediğiniz diğer forumda üye olsun nedir bunun zararı Sedat bey. Bilgiyi paylaşımı kim nerde buluyorsa oraya gider. Gezenbilirden memnun olanlar zaten burada bi yere gitmiyor bu panik niye. Kaldı ki gitse ne olur?? Başına silah mı dayanıyor insanları gezenbilirden koparmak için, yada diğer tarafa geçenlere maaş mı bağlanıyor? Sedat Bey sizin facebooktaki arkadaşlarınız arasında Ergun erakman dahil tayfa dediğiniz insanlar yok mu..şimdi yoksa bile yakın zamana kadar vardı. Neden bu kadar takip ediliyor Ergun Erakman???? Burdaki birçok üye 2 tarafa da üye ve takip ediyor. Bırakalım da üyeler karar versin ne yapacaklarına herkes ne istediğinin farkında gereksiz tartışmalar bunlar. Sedat bey sizde kişisel kavganızı foruma taşıyarak bence doğru bir hareket yapmıyorsunuz. yıllar geçmiş üstünden bırakın artık bunları. Haybeye gerginlik yaratmayın burda herkesin aklı başında karar verebilecek insanlar yönlendirmeye karalamalara gerek yok. Bir de açık ve net bir cevap istiyorum
Gezenbilirde adı üstünde özel mesaj kutularında yazılan saklanan mesajları sadece üye mi görebiliyor yoksa üst yönetim moderatör sıfatı herneyse teknik yeterliliği olan diğer üyeler de görebiliyor mu? Yani özel mesaj kutusu aslında özel değil genel mesaj kutusumudur?
Bu mesajım sakın ola ki silinmesin burdan demokratik olmayan baskılı ortamlarda çok agresfi olabilirim.
Sevgiler...