Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,290

Etiketler
Ynt: Fotoğraflarla Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

Teşekkürler ediyorum Erhan .

Alooooooooo,
Zerrin ,
Etkinlikte ki fotolarını bekliyoruz.

Duyanda Şarampole yuvarlandık sanacak. Töbe töbe :smiley:
Bende araç içindeydim de.

Dar yolda her iki araçta, sağa yeterince yanaşmadan geçmeye çalışınca birbirlerine sürtündüler.

Zerrinlerin Renault Megane de ki hasar,
KazDag203.jpg

Bizim araca sürtünen Midibüste ki hasar ,
KazDag204.jpg

Biz hareket etmediğimiz için sorumluluğun büyük bir bölümü doğal olarak midibüse yüklenmiş.

Dar yolda her iki araçta, sağa yeterince yanaşmadan geçmeye çalışınca birbirlerine sürtündüler.

Kaza kazadır Murat bey.
Bunun küçüğü büyüğü olmaz, sizlere birşey olmamış ya bununla geçmiş olsun.
Nazarlık olur size ve birdaha yaşamazsınız diye temenni ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum Doğuşlu, elbette bize bir şey olmaması daha önemli ama işte hem yalan beyan hem de benim başıma ilk defa geldiği için ( 15 yıldır uzun yol dahil araç kullanıyorum ) çok kötü olmuştum, allah kimseye göstermesin diyorum.

doğuşlu' Alıntı:
Geçmiş olsun Zerrin hanım.
Beyanlar yalan da olsa ilahi adalet yerini bulmuş sonuçta.Size birşey olmasın önemli olan o.

TezzMertek' Alıntı:
Alooooooooo,
Zerrin ,
Etkinlikte ki fotolarını bekliyoruz.

Muratcım işte sen de araçta olduğun halde hala benim hatam varmış gibi düşündün bak , ama ben hem küçük aracım buna rağmen büyük araca yol vermek için geri gidip durdum , hem de duran aracım o nedenle de 100 de 100 hatayı bana çarpana verdi zaten çarpan o dikkat etseydi hiç bu kadar sorun olmayacaktı, benim üzülmem bile bence çok önemli, günlerce uyku uyuyamadım karşıda ki adamın dikkatsizliği yüzünden.

Neyse geçti artık çok şükür.

Etkinlik fotolarını yüklemeye başlıyorum, sanırım yarın hep birlikte izleriz :smiley:

Evet arkadaşlar, bende olan Kaz Dağları Kamp fotoğraflarını görselinize sunuyorum, gecikmeden dolayı özür dilerim .

Yolda hem araç kullanıp hem de çekimini yaptığım fotoğraflar ile başlıyorum :smiley:

030.jpg

031.jpg

032.jpg

033.jpg

041.jpg

042.jpg

043.jpg

Ömer ayağında ki sorun nedeni ile keyif yapmayı tercih ediyor ;)

044.jpg

Murat çevre teizliği yaptı ve topladığı çöpleri imha ediyor

045.jpg

046.jpg

047.jpg

048.jpg

049.jpg

050.jpg

ulu çınarlardan birisi buydu, 4 kişi elele tutuşsak belki çevresini ancak sarabiliriz

051.jpg

bu çınarın üst dallarının görünümü

052.jpg

Yaptığımız küçük yürüyüşten kareler arkadaşlar :smiley:

062.jpg

063.jpg

064.jpg

065.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler