Slm arkadaşlar, 2003 TD4 kullanıcısıyım araç sürekli şehir içinde kullanılıyor 5nci vitese bile nerdeyse geçmiyor. geçen ay uzun yola çıktım, ortalama 120 km hızla seyrederken , 50-60 km hıza düşüyorum viraja girerken, virajı aldığımda tekrar gaza basıyorum ama araç vitese hemen geçmiyor boşta kalıyor, 2-3 saniye sonra vitese geçiyor veya ben vitesi manuel olarak değiştiriyorum. Dikkat ettim sürekli 5nci viteste uzun süre gittikten sonra yapıyor. Birde şu var 5 nci vitese geçtiğinde hemen devir düşmüyor, yada tam kavramıyor gibi, yine 1-2 saniye sonra devir düşüyor. Kısa süreli mesafelerde bir sıkıntı yok hatta vites geçişleri maşallah çok iyi inanın hissetmiyorum, manuelde kullanıyorum otomatikte gayet sıkıntısız.
Var mı acaba böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş. Tekirdağ 'da bu araçlardan anlayan özellikle şanzıman vites vs... usta yok bildiğim kadarıyla. İstanbul 'da saolsun bir ustayla görüştüm olabilecekleri söyledi ama İstanbul'a gitmeye vaktimde iznim de yok olmadı biri ile göndereceğim aracı.
Birde el frenin önünde yokuş işaretli bir tuş var bastığımda panelde yeşil ışık yanıp sönüyor,arazi modu mu oluyor, 4 çekeremi geçiyor, bu araç bildiğim sürekli 4 çeker, araziye göre ön arkaya mı gücü veriyor. Kullanan bir tanıdığımda yoktu. bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
Var mı acaba böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş. Tekirdağ 'da bu araçlardan anlayan özellikle şanzıman vites vs... usta yok bildiğim kadarıyla. İstanbul 'da saolsun bir ustayla görüştüm olabilecekleri söyledi ama İstanbul'a gitmeye vaktimde iznim de yok olmadı biri ile göndereceğim aracı.
Birde el frenin önünde yokuş işaretli bir tuş var bastığımda panelde yeşil ışık yanıp sönüyor,arazi modu mu oluyor, 4 çekeremi geçiyor, bu araç bildiğim sürekli 4 çeker, araziye göre ön arkaya mı gücü veriyor. Kullanan bir tanıdığımda yoktu. bilen biri aydınlatırsa sevinirim.