Freelander İçin MT Lastik Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemdogac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,717

cemdogac

Yeni Üye
2001 model freelander td4 3k otomatik aracım var. Bu araç için MT lastik arıyorum. jantlarım orjinal. üzerindeki lastikler 215 65 16. bu ebatta olmasa da olur ama aracın altına sığabilecek tam tur dönüşlerde sürtme yapmayacak herhangi bir ebat olabilir. MT lastik tavsiyesi istiyorum sizden arkadaşlar.

Etiketler

Ynt: Freelander İçin MT Lastik Tavsiyesi

Nasil bir revizyon yapmam gerekir. amacim aracin orjinaline dokunmadan( yukseltme yapmadan) mevcut lastik ebatina uygun bir mt bulmak

arkadaşlar sorunu 225/75/16 kumho kl71 alarak çözdüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

merhaba arkadaşım bende yani 99 model 1.8 i aldım. bende mt astik almak istiyorum almış oldugun lastikler hakkında bilgi verirmisin herhangi bir sıkıntı yarattımı fotoları varsa yükleye bilirmisin teşekkür ederim...

Sy DOĞAÇ

Aracınızda herhangi bir modifiye yapmadan orjinal lastiklerinizin toplam tekerlek çapından %2,5 a kadar fazla veya az kulanabilirsiniz.
2001 LR freelander orjinal lastikleri : 215/65/16 toplam tekerlek çapı 27 inc ,686 mm dir
yeni lastikleriniz 225/75/16 toplam tekerlek çapı 29,29 inc 744 mm dir
aradaki fark 58 mm dir buda çapta %8,5 artış yaptığınızı gösterir.
Bu fark aracınızın aktarma organlarında sorun çıkabilir.

Saygılar

Batuhan Tüten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler