Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKAZ41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,712

Etiketler
Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

Bende kıyamadığım için az çamurlu yerlerde geziyorum zaten ;D,ama Serhat abimiz takmış kafaya iyice çamurlatmak istiyor aracı bana :D :D :D :D

umutcelikel' Alıntı:
Yav yazıktır Freelandera ne çamuru ne vinci... Güzel güzel binin gezin bence, hafif arazide TC ile falan çıkar gider zaten alet. Kırılgan araç masraf çıkmasın yazık...

Umut Bey merhaba;

4x4 araca bindiği belli olsun ama, bu kadar da şehirli havası olmasın, bir iki aksiyon yaptırıcam ona, hafif arazi koşullarında.

Belki o zaman tadını alırda biraz daha büyüğüne geçebilir.

eve döndüğümüzde buna benziyordu . :D

P1010032.jpg

Arabaya aldığımdan itibaren geçen hafta mazot enjektörleri deyişti,pompa mazot sızdırıyordu tamir takımı deyişti.

Bu bakımlar olunca aracın yaktığı yakıt fazlalaştı neden olabilri bir fikri olan arkadaşımız varmı,

AKAZ41' Alıntı:
Arabaya aldığımdan itibaren geçen hafta mazot enjektörleri deyişti,pompa mazot sızdırıyordu tamir takımı deyişti.

Bu bakımlar olunca aracın yaktığı yakıt fazlalaştı neden olabilri bir fikri olan arkadaşımız varmı,

geçmiş olsun, ben dizel freelander kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ancak bu tür ciddi bakımlardan yaklaşık 5000-6000 km sonra dizel motorların normal yakıt performansına gerilediğini biliyorum, yeni aldığım focus tdci den dolayı tecrübeli tdci kullanıcılarının bana dedikleri bu, fikir versin diye paylaştım, selamlar...

AKAZ41' Alıntı:

sorması ayıp mazot enjektörlerini kaça aldınız?

Araca hafta arasında dört adet BRISTON DUELER 215 65 16 H/P SPORT lastik takıldı,bu lastiklerle Kartepe Kuzu Yaylaya çıktı.

SAM_0857.jpg

SAM_0831.jpg

SAM_0830.jpg

ne de olsa kendisi bir "LR", sizi utandımaz : ))))

ancak o lastiklerle o havada müthiş bir iş yapmışsınız ikili olarak diyebilirim...

euzlu' Alıntı:
ne de olsa kendisi bir "LR", sizi utandımaz : ))))

ancak o lastiklerle o havada müthiş bir iş yapmışsınız ikili olarak diyebilirim...

Kadir kardeşim kendini sağlama aldı merak etmeyin, ne olur ne olmaz.

:smiley: :smiley:

1 (29).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR