Frene basınca titriyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahriyesilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,665
Ynt: Frene basınca titriyor

Selamlar

Disk egriliğinden bahsediyor gibiyiz , Kontrole jant lardan başla jantlarda da egrilme olabilir diskin taşlanması gerekiyorsa dikkat et yenisi ile degiştirmek zorunda kalabilirsin
madem bu işemi yaptırıcan 4 teker bakım yaptırın balatalar bitik se degiştirin.

saygılar.

Etiketler

Arkadaşlar merhaba,

Bugün forumdan arkadaşımız Burağın tavsiyesi üzerine Şaşmazdaki Amerikan Garaja gittim, Hayrettin ustayla görüştük. Sorunu anlattım disklerdendir dedi ve diskleri balatalarla birlikte değiştirdik. Sorunda geçti. Artık rahat rahat frene basıyorum. Yardımcı olan ve fikirlerini söyleyenlere teşekkür.

Burak beyede çok teşekkür amerikan garaj bu işte güven veriyor.

Saygılar..

Fahri Hocam,
Geçmiş olsun, sorunun çözülmüş olmasına sevindim.
Kusura bakma bende doktorda olduğum için gelemedim.
Selamlar,

Burak

Aracı şeref amerikan garaja götürdüm. Ama HMC de iyidir tahminimce burak bey tavsiye etmişti.

Bu arada geçmiş olsun burak bey,varmı bir sorun?

Selamlar

Bu konuyla ilgili bir çok şey yazılmış rotlar amortisör vs. basit olarak açıklamak gerekirse;
Aracı kullanırken direksiyon titrerse balans
Arac saga yada sola çekerse rot
Frene basınca kafa silkelerse :smiley: disk egriliği (firene basınca titreme sarsıntı)
ilk aklımıza gelen şeyler olmalı

saygılar

FAhri Bey,
Yok önemli bir sorun.
Diz kapağımın içine 200 TL sıkışmış, doktor onu çıkardı bende rahatladım:smiley:
Selamlar,

Burak

fahriyesilot' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Bugün forumdan arkadaşımız Burağın tavsiyesi üzerine Şaşmazdaki Amerikan Garaja gittim, Hayrettin ustayla görüştük. Sorunu anlattım disklerdendir dedi ve diskleri balatalarla birlikte değiştirdik. Sorunda geçti. Artık rahat rahat frene basıyorum. Yardımcı olan ve fikirlerini söyleyenlere teşekkür.

Burak beyede çok teşekkür amerikan garaj bu işte güven veriyor.

Saygılar..

fahri bey geçmiş olsun, bu işlemin maliyeti nekadardır paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz.

fahricim gecmiş olsun...ee arac yenı ufak tefek cıkkar sana alışana kadar arac ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler