Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
port bagajıda çaktımmı tavana ben daha bişeyle oynamam demek geliyor içimden inş öle olucak yaaa tavan bagajını takıyım hi-jack koyucam 1 kurek 1 kazma oo iş tamam öldürseler başka şey koymam daha
ben bagajda bırakıcam stepneyi zaten jipimin tek sevmediğim yeri arkası stepne yeri onu söktükmü boyatmak ister onun icin şimdilik durucak bende ben port bagaj cizimi buldum sitede orda 1 model begendim ortasına sanroof açıklığını yaptıktan sonra oo iş tamamdır
tam istediğim gibi 6 tane sis farım hazır zaten port bagajı bekliyor 4 ön 2 arka şeklinde sunroof un geldii yerdeki bölümde profil geçişi olmiyacak şekilde kesilicek stepne yeri hazır olucak ama kullanılmıcak stepnenin yan tarafındaki yer kapaklı ufak asma kilitli olucak ve strap u kilit eldiven gibi ekipmanlar olucak kürek ve kazma da önde yerini alıcak
eski sanayide tabiki benim ustama yaptırıcam kaporta konusunda ve bu tip işler konusunda ona %100 guvenim var malzemeyi kendimiz belirlicez ustamın tavsieleride çok önemli tabiki ona göre yapıcaz fiat kullanılıcak malzemeye göre değişir 2x2 kare profilden yaparsan 200 tl geçmior kesit profil filan bakalım yaa şimdilik duruldum aracı kaldırıcak getler filan derken birde binek aracın problemi oldu ondan dolayı çok harcama yaptım birde motosiklet var bu ay vergi ayı motor + araba + jip vergisi var birde jipin kaskosu var 790 tl de onu ödicem 7 taksit eyvah eyvah diorum