Frontera tavan örnek resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,436

damast

HER NEFES SON NEFES OLABİLİR
Yer
İSTANBUL
resimler

2.jpg

Ynt: Frontera tavan örnek resimleri

vay be thule çok benzior ama thule değil başka başka güzel resimler bulda muratcım şu tavan portunu yapalım bitsin bu işte

damast' Alıntı:
bende bakıyorum hala

port bagajıda çaktımmı tavana ben daha bişeyle oynamam demek geliyor içimden inş öle olucak yaaa tavan bagajını takıyım hi-jack koyucam 1 kurek 1 kazma oo iş tamam öldürseler başka şey koymam daha

damast' Alıntı:
ben sadece stepne lastiğini orada olacak

ben bagajda bırakıcam stepneyi zaten jipimin tek sevmediğim yeri arkası stepne yeri onu söktükmü boyatmak ister onun icin şimdilik durucak bende ben port bagaj cizimi buldum sitede orda 1 model begendim ortasına sanroof açıklığını yaptıktan sonra oo iş tamamdır

tam istediğim gibi 6 tane sis farım hazır zaten port bagajı bekliyor 4 ön 2 arka şeklinde sunroof un geldii yerdeki bölümde profil geçişi olmiyacak şekilde kesilicek stepne yeri hazır olucak ama kullanılmıcak stepnenin yan tarafındaki yer kapaklı ufak asma kilitli olucak ve strap u kilit eldiven gibi ekipmanlar olucak kürek ve kazma da önde yerini alıcak

malzeme ne olacak fiyat ne nerede yaptırmaya düşünüyorsun?

damast' Alıntı:
malzeme ne olacak fiyat ne nerede yaptırmaya düşünüyorsun?

eski sanayide tabiki benim ustama yaptırıcam kaporta konusunda ve bu tip işler konusunda ona %100 guvenim var malzemeyi kendimiz belirlicez ustamın tavsieleride çok önemli tabiki ona göre yapıcaz fiat kullanılıcak malzemeye göre değişir 2x2 kare profilden yaparsan 200 tl geçmior kesit profil filan bakalım yaa şimdilik duruldum aracı kaldırıcak getler filan derken birde binek aracın problemi oldu ondan dolayı çok harcama yaptım birde motosiklet var bu ay vergi ayı motor + araba + jip vergisi var birde jipin kaskosu var 790 tl de onu ödicem 7 taksit eyvah eyvah diorum

damast' Alıntı:
Buda bende evde olab orjinal tavan sepeti

guzel kibar bişeye benzior satarsan alırım problem yok dursun bana lazım olur en azından sislerimi takarım ve hi-jack ve kureği sabitlerim murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri