G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esperanto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,478

esperanto

Kamp II
Yer
istanbul
Başlıkda sorduğum sorunun sebebi xj lerden daha lüks ve hatda bazen daha dolu g.cherokee ler daha ucuz bunun sebebi 4x2 seçeneğinin olmamasımıdır ?

Etiketler
Ynt: G.cherokee 4x2 4x4 Mümkünmü Ve Maliyet

Xj tamamen arazi alt yapili bir aractir daha az elektroniktir 6silindir 4litre motora sahiptir 2 cekere ayirmak mumkundur.zj ye gince surekli 4 ceker 5.2 motor kronik sorunlari olan elektronik bana gore %35 arazi &65 asfalt aracidir.bu sebeple xj daha pahali. Diger sorunuza gelince zj de 4litre motorlarda 2 ceker mevcut ama ayrica bu isi yapan girmedim.hic araziye girmicekseniz sadece 2 ceker olsun derseniz safti sokuyorlar bildigim kadari ile saglikli mi diye sorarsaniz hic degil aracin butun yuruyen aksamini bozarsiniz asfalt gidisi tepkileri tamamen degisir aracin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

çıkma bir xj 2 çeker özellikli arazi şanzımanı alıp zj ye sorunsuz monte edip kulanabilirsiniz. yaklaşık 2000 tl maliyet çıkar..yapıldı çok var bu şekilde çevirenler ve memnunlar 2 çeker şehiriçi daha az yakıt tüketimi.mekanik olarak daha az yorgunluk

Ogrenicek cok seyimiz var hala , sanayi havasi da kokluyoruz ama ilk defa duydum.guzel ekonomi yapar ayrica

oguzhan3434' Alıntı:
Ogrenicek cok seyimiz var hala , sanayi havasi da kokluyoruz ama ilk defa duydum.guzel ekonomi yapar ayrica

np231 arazi şanzımanı takılıyor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-donanimli-arazi-araci-176393529/detay

bende malum sitede bir kaç satılık 5.2 de bu özelliği okudum o yüzden olabiliyormu yoksa orjinmi merak edip sordum demekki mümkün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR