Galloper modifiye hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,978
Ynt: Galloper modifiye hk.

AKİVA' Alıntı:
Bilgiler için teşekkürler.
Daha büyük turbo takılsa aynı işlevi görmezmi?

baska marka yada baska turbo şansınız maalesef yok egsoz manıfoltunda tadilata gitmeden.ayrıca baska turbonun basınc salyangozunun yönünde de değişikliğe gıtmenız gerekebılır,bunlar yapılırsa buyuk turbo takabılırsınız..

Etiketler

Merhaba..
daha büyük turbo daha fazla güç alinabilir fakat daha geç turbo dolar yani basincini daha geç devirlerde verir alt devirlerde sorun cikartir size...
onun yerine orjinal turbo ve basinc artirimi intercooler büyütmek daha iyi olur isterseniz yardimci olabilirim 0532 297 87 81...

AKİVA' Alıntı:
Bilgiler için teşekkürler.
Daha büyük turbo takılsa aynı işlevi görmezmi?
doldurma sıkıntısı yasanır,buyuk turbonun egsoz salyangozu daha buyuk oldugundan salyangoz içi, egsoz gazının basınclı bı sekılde egsoz pervanelerıne çarpmasını saglayamaz,yanı 1800 devır yerıne 2400 2600 devırlerde torku hıssetmenıze sebep olur.hortumun agzını sıktıgınız zaman nasıl suyun basıncı yukselıyorsa bunuda oyle dusunun..

ilferotomotiv' Alıntı:
Merhaba..
daha büyük turbo daha fazla güç alinabilir fakat daha geç turbo dolar yani basincini daha geç devirlerde verir alt devirlerde sorun cikartir size...
onun yerine orjinal turbo ve basinc artirimi intercooler büyütmek daha iyi olur isterseniz yardimci olabilirim 0532 297 87 81...
Biraz daha yapılabilecek işlemler hakkında bilgi verebilirmisiniz.Konuya ilgi duyan Gallopercilere faydalı olacaktır.Benim merak ettiklerim yapılacak işlemlerle birlikte etkilenebilecek ve değişmesi gerekecek olan komponentler varmı?Ayrıca işlem süresini ve yaklaşık maliyetinide özelden paylaşırsanız sevinirim.

AKİVA' Alıntı:
Biraz daha yapılabilecek işlemler hakkında bilgi verebilirmisiniz.Konuya ilgi duyan Gallopercilere faydalı olacaktır.Benim merak ettiklerim yapılacak işlemlerle birlikte etkilenebilecek ve değişmesi gerekecek olan komponentler varmı?Ayrıca işlem süresini ve yaklaşık maliyetinide özelden paylaşırsanız sevinirim.
size özel mesaj atamıyorum mesajlara kapali hesabınız....0532 297 87 81 istediğiniz zaman yardimci olabilirim...

İlk fırsatta arayacağım ancak mesaj kutusunu boşalttım.Özelden tekrar denemenizi rica ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR