Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,432
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkamdan konuştuğu için gıybetçi, yalan konuştuğu için iftiracı çok çirkin insanlarla konuşacak onlara açıklayacak hiçbir şeyim yoktu hala daha da yoktur arkadaşlar. Aradan tam üç yıl geçti herhalde herkes kimin ne olduğunu anlamıştır artık.
 

Etiketler
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Motorsikletimle özgürce geziyor ve kamp yapıyorum arkadaşlar. Şu anki durumum böyle. Neye gücüm yetiyorsa o kadar geziyorum. Kimseye de bir eyvallahım yoktur arkadaşlar...
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Sahip olmam gereken her şeye zaten sahibim. Motorum bana yetiyor başka da bir araç istemiyorum açıkçası. Motorumla solo özgürce gezeceğim ve kamp yapacağım önümüzdeki günlerde... Tıpkı her zaman olduğu gibi özgürce...
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Motorsikletle solo ve her zaman özgürce... Kimselere muhtaç olmadan...

11169848 679295015549433 5443416012483893003 n


11160558 679977188814549 8385188633682734425 n
 






Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Özgür düşünceli özgür bir bireyim arkadaşlar. Motorsikletimle solo özgürce gezerim. kimselere muhtaç değilim allah etmesin.
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Bugün de emek dolu sevgi dolu sabır dolu bir çalışma gününün ardından 802 egekent aktarma otobüsüyle yuvama döndüm. Haftasonu yaklaşıyor. Bu haftasonu gölcük bozdağ turu yapmayı düşünüyorum.
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

En sonunda BİM den kendime şu otomotik açılan pratik çadırlardan edindim. Şimdi sezonu açmak için tek gereken standart bir otomobilcik olacak Garip'i almak kalıyor. Benim onbinlerce lira verip bir karavan alacak durumum yok. Standart bir otomobille idare edeceğim. Yaptığım değişik denemeler sonunda ki bunlara motorsiklet de dahildir, en iyi kamp aracının standart bir otomobilcik olduğuna karar verdim. Zaten eğlenmeye dinlenmeye ve tatile senede birkaç gün kampa giden kampçı bir gezginim ben. Bana karavan çok aşırı lüks kaçıyor. Bir piknik tüpü bir buzluk birkaç küçük eşya ile standart bir otomobilcik benim için en güzeli. Bu yaz bol bol kampa gitmeyi ve gezmeyi planlıyorum.
 



Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Kamplarda da bilgisayarımı kullanabilmek için Turkcell modeme geçtim 6gb ayda 35 tl ama evde az çekiyor. Bir türlü hızlı bağlanmadı hep yavaş çalışıyor internet. Ama kampta iyi olacak...
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Yavaş yavaş hazırlıklara başladık. Kısmetse bu sezon güzel kamplı geziler yapacağız. Gariple ben iki garip bol bol gezeceğiz. Bu sene Karadeniz turu düşünüyoruz. Uzun zamandır bu geziyi yapmak istiyoruz açıkçası.
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Neye gücüm yetiyorsa onu yapıyorum. Ben karavanım Çelebi ile de çok güzel kamplar yaptım ve yaz izci kamplarına katıldım. Yaptığım bütün kamplar çok güzel kamplardı arkadaşlar.
 


Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Yeni aldığım çadır motorsikletle taşımaya pek uygun değil bu nedenle motorsikletli etkinliklerimde eski çadırımı kullanmaya devam edeceğim. yeni otomatik çadırı araba ile yapacağım geziler için kullanacağım. İnşallah yakın zamanda kendime bir arabacık edinebilirim. Artık Ege de motorla gezmediğim yer kalmadı. ama güzel ülkemde daha gezilecek çok yer var. Bunun için bir arabacık iyi olacak...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

SON KONULAR



Geri
Üst