Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 996
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,435
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

İnşallah kendime bir kamp arabacığı alıp özgürce gezeceğim. Solo geziyorum ama yakınlarımda yapılan kamplara da katılıyorum.
 

Etiketler
Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Bugün de özgürce kimselere muhtaç olmadan işime gücüme geldim İzbanla. Herkese keyifli bir gün dilerim. İzmirden selamlar ve sevgiyle...
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Merhaba arkadaşlar.

Bugün de bir çalışma günü ve ben yine işimde gücümdeyim. İşime izbanla geldim. Böylece karbon ayakizimi küçültüyorum.
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Gördük ve öğrendik ki bu devirde kimseye dostum arkadaşım deyip sırtını dönmeye gelmiyormuş arkadaşlar. Yalan, gıybet, İftira diz boyuymuş bazı insanların kirli çirkin dünyasında. Ne yapalım arkadaşlar biz de çirkin yalancı insanları hayatımızdan çıkardık ve bir daha da insan diye yüzlerine bakmadık arkadaşlar. Sonuçta dostlarımızın gıybet etmesiyle dostsuz kaldık. Ama yine de gezginliğimize kampçılığımıza devam ediyoruz arkadaşlar...
 





Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Bugün bilgisayarı ve vınnı okula götürüp okulda denedim. Okulda gayet iyi çekiyor ve hızlı bağlanıyor. Bu yaz kamplarda ve kamplı gezilerde bu vınn iyi olacak. Bir arabacık almam lazım kendime. Bir arabacık alırsam özgürce kamplarda olmaya devam edeceğim...
 



Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

On yıldan uzun süredir kampçılık yapıyorum. 33 yaşındayım. İzci kamplarına bile katıldım. Kendime karavan yaptım. Karavanımla çok güzel kamplara katıldım. Çok da güzel kamplar düzenledim. Çok güzel arkadaşlıklarım ve dostluklarım oldu. Halen arabamla, motorumla kampçılık yapıyorum. Ben bir kampçı gezginim arkadaşlar.
 




Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar her zaman doğruluk ve dürüstlük bizim yolumuzdur. Bizimle yürüyecek insanın doğru ve dürüst insan olmasını bekleriz. İki yüzlü ve yalancı insanla bizim işimiz yok arkadaşlar.

Her zaman için kimselere muhtaç olmadan özgürce arkadaşlar... Özgürlüğümüz ışığımızdır. Kimse için özgürlüğümüzden ve özgür düşüncemizden vazgeçmeyiz...
 


Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Bu sene bol bol Kuşadası kampı yapmayı planlıyorum. Önder kamping her zamanki gibi tercihim olacak arkadaşlar...
 

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Arkadaşlar,

Pahalı bir karavan almaya gücüm yetmiyor her sene yurtdışı gezileri yapamıyor olabilirim ama pekala kaliteli bir yüreği olan kaliteli bir insanım. Değerimi bilmeyenlerle de hiç işim yok arkadaşlar.


Arkadaşlar,

Kendi gücüm nispetinde motorumla arabamla solo olarak gezmeye çalışıyorum. İmkanım olduğu kadar her zamanki gibi kamplara gidiyorum. Kamp yapmaktan keyif alıyorum ve bu benim tatil ve gezi anlayışım. Hayatımda kimsenin yanına art niyetle gitmek istemedim ben her zaman sadece sevi için dostluk için kamp yaptım arkadaşlar.

arkadaşlar,

Ben özgür bir insanım ve her türlü özgür düşüncemi ve özgür yaşam tarzımı hiç kimselere muhtaç olmadan yaşıyorum. Ben özgürüm ve özgürce geziyorum arkadaşlar.
 



Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Artık motorumla solo da pek gezmiyorum zaten gezilecek her yere de gittim motorumla. Küçük bir arabacık almak için bekliyorum. Küçük bir arabacık aldığım zaman yine kamplara gideceğim ve tatil yapacağım. Bu yaz daha çok Kuşadasında olmayı planlıyorum. Her sıkıldığımda tatile gideceğim ve kampta tatil yapacağım. Benim de gücüm bu kadarına yetiyor arkadaşlar. Ben de böyle kampçılık yapıyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst