Ynt: Garmin 60 csx Harita transfer
Arkadaşlar, mapsource programının Türkçe yardım menusu varmış, sorudan sonra farkettim.Fazla başlık için özür dilerim ama yinede dikkat etmem gereken bir şey varsa belirtirseniz sevinirim.Yardım menusunden kopyaladığım bazı başlıklarda aşağıda belirtildiği şekilde.
Garmin GPS cihazımdan nasıl harita aktarırım?
Harita aracının üzerine tıklayarak ve dahil etmek istediğiniz haritaları seçerek Harita Seti oluşturabilirsiniz. (Daha fazla bilgi için Harita Setleri Oluşturma ve Kullanma konusuna bakın.) Sonra, GPS cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve Aktarım menüsünden Cihaza Gönder'i seçin. (Daha fazla bilgi için MapSource Verilerini Aktarma ve Kaydetme konusuna bakın.)
…Harita nasıl hareket ettirilir?
El aracını veya ekranın alt sağ tarafındaki kaydırma çubuklarını kullanarak haritayı hareket ettirebilirsiniz. Haritanın o anda gösterilmeyen kısımlarını yakınlaştırabilir ve uzaklaştırabilirsiniz.
…Haritadaki detay miktarı nasıl değiştirilir?
Harita Detayı açılır menüsünden bir detay ayarı seçin . Ayar ne kadar yüksekse, haritada gösterilen detay da o kadar fazla olur. Detay ayarını Görünüm menüsünden Harita Detayı'nı seçerek de değiştirebilirsiniz.
…Haritadan haritaya nasıl geçilir?
Birden çok MapSource ürünü kurduysanız, Ürün listesinden bir harita seçin . Daha önce yapmadıysanız, haritayı açmanız gerekebilir. NOT: Yalnızca bir harita ürünü yüklediyseniz, Ürün listesi görünmez