Garmin adres ilce bulma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ikoc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,908

ikoc

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

ABD den aldığım Garmin 265W'a sitedeki bilgileri kullanarak TR haritası yükledim. Haritalar gayet güzel çalışıyor ancak bir sorunum var.
Adres bulmayı denediğimde sürekli 'eşleşme yok' diyor. POİ leri falan güzelce tarif ediyor. Adres bul seçeneğinde ilçeyi hecele deyip klasör resmini seçince sadece 'Canada' gözüküyor. Adres bul dediğimde hiçbir adresi bulamıyor. İlçeler seçeneğinden baktığımda ise yakın çevredeki mahalleler gözüküyor ancak bu mahalleler bile adres bul ile bulunamıyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Garmin adres ilce bulma

Ya arkadaşlar, kimsenin aklına bir fikir gelmiyor mu?
GPS'i kullanamıyorum.

Teşekkürler...

Kullandığınız Türkiye haritası türkçe haritadır. İngilizce destekli türkiye haritaları forumda mevcut.
Haritayı değiştirmediğiniz sürece adres bulma seçeneği size sonuç vermeyecektir.

Teşekkürler. Ben de gecen gün sebebini bilmeden harita değiştirmiştim ve problemim ortadan kalkmıştı.
Yine de tekrar teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR