Garmin GPS' lere Özel Haritalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altinkum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,087

altinkum

Yeni Üye
Garmin Gps'inize vektör bazlı işle ilgili (kadastro, orman,yollar vs. ) özel yapım haritaları gps çalışabileceği hale dönüştüren www.gpsanadolu.com diye bir site var bilginize. ;)

Etiketler
Ynt: Garmin GPS' lere Özel Haritalar

gerçekten gps e haritayı profesyönel şekilde atıyolar. ben yaptırdıım . bütün istediğim özeliklerii haritada buldum . işim bayaa kolaylaştı. bencede bu siteye bakmanız lazım . bunu yapanlara sonsuz minnettarım

recobay61' Alıntı:
gerçekten gps e haritayı profesyönel şekilde atıyolar. ben yaptırdıım . bütün istediğim özeliklerii haritada buldum . işim bayaa kolaylaştı. bencede bu siteye bakmanız lazım . bunu yapanlara sonsuz minnettarım

altinkum' Alıntı:
Garmin Gps'inize vektör bazlı işle ilgili (kadastro, orman,yollar vs. ) özel yapım haritaları gps çalışabileceği hale dönüştüren www.gpsanadolu.com diye bir site var bilginize. ;)

Evımın krokisinıi istiyorum gpsimde... evde gpsle gezecegim yapabilirmisiniz ?

Reklam kokan hareketler bunlar ;)

tamam evinin krokisini shp formatında gönder yapsınlar reklam mı gerçekmi beraber göreliim olmaz mıı

mu7y adlı kullanıcı:
1:konu hakkında herkes olumsuz yorum yapmakta özgürdür. Fakat yaptığınız yorumla kendinizi aşağılamıssınız?
2:Evinin krokisini yaptıracakmıssınız? Bu site evet eviniz krokisini gps inize uyumlu hale getirir.
3:fakat evde gps kullanmanıza gerek yok sanırım.onun için bir psikolağa danışın yada bir dedektif tutun ihtiyacınız olabilir.

altinkum' Alıntı:
mu7y adlı kullanıcı:
1:konu hakkında herkes olumsuz yorum yapmakta özgürdür. Fakat yaptığınız yorumla kendinizi aşağılamıssınız?
2:Evinin krokisini yaptıracakmıssınız? Bu site evet eviniz krokisini gps inize uyumlu hale getirir.
3:fakat evde gps kullanmanıza gerek yok sanırım.onun için bir psikolağa danışın yada bir dedektif tutun ihtiyacınız olabilir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=215.0

Arkadaslar,
Belli bir ölçüye kadar, "reklam" bile "paylaşım" kapsamında değerlendirilebilir. Zira, güzellikler üreten bir site var ise bunu bizlerle paylaşmanız , ihtiyacı olan arkadaşlarımıza fayda sağlayacaktır.

Ama, vurgulanmak istene bir gercek var, o da baska bir sitenin burada reklamını yapıldığında rahatsız edici olabiliryor. Hele hele, uye olur olmaz "siteyi öven" mailler daha da çok dikkat çekiyor.

herkese iyi günler dilerim, reha

Reha bey siz beni inanın yanlış anladınız.Ben o yazan arkadaşların hareketinden rahatsız olduğum için yazmıştım.Başka bir amacım yok.Sizinle daha öncede görüşmüştük hatırlarsanız size bu konuyu sormuştum bilmem hatırladınızmı.Ama eğer yanlış anlaşıldım ise herkesten özür dilerim yorumum açıktı aslında

Selamlar
izin verirseniz ben de yazdıklarımı değiştiriyorum. Sizin de tahmin edebileceginiz gibi "sanal dunya" dedigimiz sey, kolaylıkla yanlış anlaşılmalara yada kırıcı noktalara gidebiliyor. Sizin rahatsızlık duymamanızı en başta ben istemem.. Hem forumdan sorumlu olarak, hem de prensiplerime aykırı oldugu için. Zira, kırıp/dökmek en kolayı..

Daha önce de yazdığım gibi, mesajların anlatılış şekli arkadaşlarımızı rahatsız edebiliyor. Burada üslüp çok önemli. Çalışmalarınız ile ilgili olarak... gelen mesajlardan, övgü mesajını yazan arkadaşlarımızın çok memnun olduğu belli. Ayırca, benim de mesajımda belirttiğim gibi "bunların paylaşılmasını ben de istiyorum".. Zira, yıllar önce bu soruyu sorduğunuzu hatırlıyorum ve yardımcı olamadığımı da hatırlıyorum. Bu nedenle, bilgilendirme mesajlarını yararlı buluyorum. Ama "övgü de abartıya" kaçınca rahatsız edici oluyor.. Bu vesile ile herkese güzel günler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Selamlar
izin verirseniz ben de yazdıklarımı değiştiriyorum. Sizin de tahmin edebileceginiz gibi "sanal dunya" dedigimiz sey, kolaylıkla yanlış anlaşılmalara yada kırıcı noktalara gidebiliyor. Sizin rahatsızlık duymamanızı en başta ben istemem.. Hem forumdan sorumlu olarak, hem de prensiplerime aykırı oldugu için. Zira, kırıp/dökmek en kolayı..

Daha önce de yazdığım gibi, mesajların anlatılış şekli arkadaşlarımızı rahatsız edebiliyor. Burada üslüp çok önemli. Çalışmalarınız ile ilgili olarak... gelen mesajlardan, övgü mesajını yazan arkadaşlarımızın çok memnun olduğu belli. Ayırca, benim de mesajımda belirttiğim gibi "bunların paylaşılmasını ben de istiyorum".. Zira, yıllar önce bu soruyu sorduğunuzu hatırlıyorum ve yardımcı olamadığımı da hatırlıyorum. Bu nedenle, bilgilendirme mesajlarını yararlı buluyorum. Ama "övgü de abartıya" kaçınca rahatsız edici oluyor.. Bu vesile ile herkese güzel günler dilerim, reha

Reha bey galiba beni karıştırdınız.Benim gpsanadolu ile ilgim yok vede onları övmek gibi bir derdimde bulunmuyor.Ben aslında onları övmeyi bırakın yorumumda onları eleştirmiştim.Site ve forumlara bir kaç nikle girip etik olmayan reklam yapıyorlar diye.Yani gpsanadolu ben değilim siz yorumumu galiba yanlış algıladınız.Ben onların bu yorum ve mesajlarınızdan rahatsızlığımı belirtmiştim.Ama yanlış anlaşıldığımı görünce mesajımı silip değiştiridm.Yoksa başka bir amacım yoktu.Hani haksız ken haklı duuruma düşmek gibi.

Neyse konuya gelelim;

Mapwel programında katmanlarını üst üste bindirebildiğim bir haritam var. Bunu Garmin'lerin .img uzantılı formatına çevirmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz yapabilirmisiniz?

Olay şöyle, bizim ilçenin eşyükselti eğrilerinin (izohips) ve Google Earth'de çizdiğim yollarının üst üste konmuş halini img uzantısı olarak GPS'imde kullanmam lazım. Bunu yapabilirmisiniz?

Karadeniz Otoyolu' Alıntı:
Neyse konuya gelelim;

Mapwel programında katmanlarını üst üste bindirebildiğim bir haritam var. Bunu Garmin'lerin .img uzantılı formatına çevirmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz yapabilirmisiniz?

Olay şöyle, bizim ilçenin eşyükselti eğrilerinin (izohips) ve Google Earth'de çizdiğim yollarının üst üste konmuş halini img uzantısı olarak GPS'imde kullanmam lazım. Bunu yapabilirmisiniz?

Karadeniz otoyolu kardeşim sen bana bu dosyaları gönderebilirimisin benim bulduğum bir yöntem var şayet olursa hem o dönüştürdüğüm haritaları sana gönderirim hemde burada nasıl yapıldığını video görüntüleri ile anlatırım.Önce bir olup olmadığına bakayım yapabilirsem bunu herkesle eğitim videosu şeklinde paylaşırım.Bilgi paylaşılırsa bilgidir.

cerdus48 msn de senin verdiğin o programı (http://www.xudisa.com/forum/index.php?topic=64.0) kullandım ama olmadı. Muhtemelen benim haritaların formatları farklı.

Gps lere özel haritaları yüklemek isteyen ve ihtiyaç duyan bir çok arkadaş var.Belki açtığımız konu ve yazdığımız mesaj reklam gibi olmuş ve anımsanmış olabilir. ama birçok arkadaş bu mesajdan ve yorumdan yararlandığınıda düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR