recobay61' Alıntı:gerçekten gps e haritayı profesyönel şekilde atıyolar. ben yaptırdıım . bütün istediğim özeliklerii haritada buldum . işim bayaa kolaylaştı. bencede bu siteye bakmanız lazım . bunu yapanlara sonsuz minnettarım
altinkum' Alıntı:Garmin Gps'inize vektör bazlı işle ilgili (kadastro, orman,yollar vs. ) özel yapım haritaları gps çalışabileceği hale dönüştüren www.gpsanadolu.com diye bir site var bilginize.![]()
altinkum' Alıntı:mu7y adlı kullanıcı:
1:konu hakkında herkes olumsuz yorum yapmakta özgürdür. Fakat yaptığınız yorumla kendinizi aşağılamıssınız?
2:Evinin krokisini yaptıracakmıssınız? Bu site evet eviniz krokisini gps inize uyumlu hale getirir.
3:fakat evde gps kullanmanıza gerek yok sanırım.onun için bir psikolağa danışın yada bir dedektif tutun ihtiyacınız olabilir.
reha' Alıntı:Selamlar
izin verirseniz ben de yazdıklarımı değiştiriyorum. Sizin de tahmin edebileceginiz gibi "sanal dunya" dedigimiz sey, kolaylıkla yanlış anlaşılmalara yada kırıcı noktalara gidebiliyor. Sizin rahatsızlık duymamanızı en başta ben istemem.. Hem forumdan sorumlu olarak, hem de prensiplerime aykırı oldugu için. Zira, kırıp/dökmek en kolayı..
Daha önce de yazdığım gibi, mesajların anlatılış şekli arkadaşlarımızı rahatsız edebiliyor. Burada üslüp çok önemli. Çalışmalarınız ile ilgili olarak... gelen mesajlardan, övgü mesajını yazan arkadaşlarımızın çok memnun olduğu belli. Ayırca, benim de mesajımda belirttiğim gibi "bunların paylaşılmasını ben de istiyorum".. Zira, yıllar önce bu soruyu sorduğunuzu hatırlıyorum ve yardımcı olamadığımı da hatırlıyorum. Bu nedenle, bilgilendirme mesajlarını yararlı buluyorum. Ama "övgü de abartıya" kaçınca rahatsız edici oluyor.. Bu vesile ile herkese güzel günler dilerim, reha
Karadeniz Otoyolu' Alıntı:Neyse konuya gelelim;
Mapwel programında katmanlarını üst üste bindirebildiğim bir haritam var. Bunu Garmin'lerin .img uzantılı formatına çevirmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz yapabilirmisiniz?
Olay şöyle, bizim ilçenin eşyükselti eğrilerinin (izohips) ve Google Earth'de çizdiğim yollarının üst üste konmuş halini img uzantısı olarak GPS'imde kullanmam lazım. Bunu yapabilirmisiniz?