Garmin GPS Rota Oluşturma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paramedik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,973

paramedik

Kamp II
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın 62s model gpsi var ve bu gpsde rota oluşturmak istiyoruz. Bunun için oluşmasını istediğimiz rota için noktalar koyup gpsin bu noktalar arasında düz bir hat mı çizmesi lazım ya da rota oluştur diyip bitmesini istediğimizde bitir mi demeliyiz? eğer seçenek belli aralıklarla nokta koymak ise ne kadar sık nokta koyarsak o kadar doğru bir rota mı çizmiş oluruz?
Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler

Ynt: Garmin GPS Rota Oluşturma

Garminin Base camp adlı bir programı var arkadaşımda. Cihaz benim olmadığı için fazla ilgilenme fırsatım olmadı. o da pek bilmiyor. mapsource'sa göre nasıl bir işlem yapmamız gerekiyor?Ya da forumda konuyla ilgili başlık var mı?
reha' Alıntı:
Selamlar
MapSource programı kullanıyor musunuz? reha

Mapsource ücretli ve dosya boyutu büyük bir program sanırım. bu program olmadan nasıl bir yöntem izleyebiliriz?

reha' Alıntı:
Selamlar
MapSource programı kullanıyor musunuz? reha

selamlar
haklısınız, Mapsource ücretli ama GPS'iniz ile gelen ve ücretsiz versiyonu olan Trip & Waypoint manager isimli ve aynı işi gören bir program olması gerekiyor. Rota'ları bu programda "noktalardan oluşturarak" hazırlayıp, GPS'İnize aktarmanız en pratik yoldur. iyi günler dilerim, reha

İstediğim gps deki verileri (rota, nokta, iz vb. ) gogle earth de izleyebilmekti. mapsource'u buldum sorunu çözdüm. artık google earth de görebiliyorum.
Şimdi ihtiyacım olan .img uzantılı olan haritayı mapsource a yükleyebilmek. netten ve gpsden aldığım harita .img uzantılı. bir türlü mapsource atamıyorum. Bilginiz var mı acaba?

reha' Alıntı:
selamlar
haklısınız, Mapsource ücretli ama GPS'iniz ile gelen ve ücretsiz versiyonu olan Trip & Waypoint manager isimli ve aynı işi gören bir program olması gerekiyor. Rota'ları bu programda "noktalardan oluşturarak" hazırlayıp, GPS'İnize aktarmanız en pratik yoldur. iyi günler dilerim, reha

Selamlar
img uzantılı dosyaları direkt Mapsource a atamazsınız. Lisanslı hartalarda, Map Key üretmeni ve lisans dosyası oluşturmanız gerekir. Ancak, bu lisans haklarına aykırıdır. Maalesef benim de çok bilgim yok. iyi günler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,935
Kaydolan Son Üyemiz
rcagatay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR