Garmin Ique M4 Sesli Harita Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xtremetrx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,392

xtremetrx

Yeni Üye
arkadaşlar ben 2 gün önce garmin ique M4 aldım. yol haritası güzel. ama ingilizce sesli tarif ediyorve haritada ingilizce ben türkçe kulanmak istiyorum. türkçe sesli ikaz istiyorum nasıl yapıla bilir ??

eyer olmuyorsa bana aynı tarzda ama TÜRKÇE olan bir cihaz önerirmisiniz ?

TEŞEKKÜRLER

Etiketler

reha' Alıntı:
Selamlar,
valla benim sahsi fikrim, ingilizcesini bile bulmak bir sans, turkcesi yoktur gibi geliyor bana ama... iyi sanslar, umarim bir yerlerde turkcesi vardir, reha

neden bulmak zor ? sence bu cihaz iyimi deyiştirmeme gerek varmı ? piranha diye bir chazı inceledim onda herşey türkçe tavsiye edermisin ?

Selamlar,
piranha cihazi ile ilgili bir link var mi acaba inceleyebilecegim? bu arada, piyasada 2 tur GPS cihazi var.. biri GPS olarak iyi cihazlar ama harita vs. oldukca pahali cok da kullanililik dertleri yok.. bu cihazlar, donanimin iyi oldugundan hareketle piyasada yer ediniyorlar.. Bir baska grupta, cihaz cok parlak degil (kotu demiyorum) ama onlarda harita gibi ozelliklerle piyasada yer ediniyorlar.. Garmin 1. ture giriyor.. bir sure oncesine kadar degil turkce, ingilizce bile konusamiyor idi.. reha

Ynt: Garmin Ique M4 Sesli Harita Yardım?

Garmin İque M4 kullanıyorum. Hem navigasyon hem GPS özellikleri olması ile cihazda zor bulunabilen bir cihaz...

Diğer sadece navi olan cihazlarda Türkçe dil seçeneği bulmak kolay. Aslen bu dil seçeneği mevzusu Palm'a koyulan küçük bir dosya.. Garmin'in nuvi serilerindeki türkçe komutlar filan olabilir gibi geliyor.
Garmin distrübütörü ne diyor bu işe?

Skarabacak' Alıntı:
Garmin İque M4 kullanıyorum. Hem navigasyon hem GPS özellikleri olması ile cihazda zor bulunabilen bir cihaz...

Diğer sadece navi olan cihazlarda Türkçe dil seçeneği bulmak kolay. Aslen bu dil seçeneği mevzusu Palm'a koyulan küçük bir dosya.. Garmin'in nuvi serilerindeki türkçe komutlar filan olabilir gibi geliyor.
Garmin distrübütörü ne diyor bu işe?

teşekürler sende kulanıyorsan bu cihazı bir soru sorcam bu cihaz kapatak için hangi tuşu kulanıcam bir türlü kapayamadım :D birde çoğu zaman uyduya bağlanırken beni çok bekletiyor ve bu yazı yazıyor awaiting better gps accuracy ?? sende uyduya bağlanırken bekliyormusun??

Uyduya çok hızlı bağlanan bir cihazdır. Ancak ilk bağlantıda mutlaka cama yakın bir yere koymak lazım. Oradan çekince bir kez bir daha kolay kolay kaybetmiyor.

GPS antenini kapatırsan cihaz kapanmaz. Üstte üçgen şeklindeki gümüş düğmeye basıp açabilir ve kapatabilirsin.

Skarabacak' Alıntı:
Uyduya çok hızlı bağlanan bir cihazdır. Ancak ilk bağlantıda mutlaka cama yakın bir yere koymak lazım. Oradan çekince bir kez bir daha kolay kolay kaybetmiyor.

GPS antenini kapatırsan cihaz kapanmaz. Üstte üçgen şeklindeki gümüş düğmeye basıp açabilir ve kapatabilirsin.

tştkler ama denedim komple kapatmak istiyorum ben o tuşa basınca tamamen kapanmıyor ki? örneğin gps bağlanınca kendi açılıyo otomatik anlata bildimmi ?

saol

Ayarlarrdan GPS sinyalinin makinayı açmasını engelleyecek biçimde seçim yapmanız gerekiyor.
Güç yönetimi menüsünde bulunuyor.

piranha evoque 4.3 gps cihazımın dahili hafızasını yanlışlıkla sildim daha önce yedeklemediğim için gps özelliğini kullanamıyorum aynı cihazdan olan varsa bana harita dosyalarını gönderebilir mi ? internette bulamadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR