garmin nüvi 200 harita yükleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enigmaxi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,712

enigmaxi

Ana Kamp
merhabalar. bu işi bilenler için çok basit ve geyik bir konu gelebilir ama biz kullanıcılar için gerçekten sıkıntılı bir iş ve bu sıkıntıları sizle paylaşıp halletmek istiyıorum. yardımcı olursanız sevinirim .

navigasyonu haziran 2009 da aldım.
hepimizin yaptığı gibi bende öncelikle bildiğim yollarda deneyerek aletin ne kadar güvenilir olup olmadığını test ettim. bazen başarılı olduysa bazende inanılmaz dolandırma eğilimine girdi. bursa İKEA mağazasına bana teklif ettiği bir yol var ki akıllara zarar mesela. bu neden oluyor anlayamıyorum

en kısa yolu saçmemin hiç bir etkisi olmuyor.
en iyisi diyerek bu markayı aldım ama pek mutlu değilim.

bir de yeni harita nereden yükleyebilirim. lütfen bana yardım ediniz.

teşekkürler

Etiketler
Ynt: garmin nüvi 200 harita yükleme

Selamlar
Garmin cihazlara, sadece Garmin icin uretilmis haritalari yukleyebilirsiniz. Son halini Baytekin firmasindan alabilir, yada destek alabilirsiniz, reha

reha bey teşekkürler cevap için. az önce baktım 118$ a satılıyor. aramızda kalmak koşuluyla bu haritaları ücretsiz edinebileceğim bir yeri bana söyler misiniz :smiley:

Selamlar,
açıkcası "ücretsiz" indirme bana çok uygun gelmiyor.. Aman yanlış anlamayın, kimseye "toplumsal bir mesaj" vermek pesinde degilim.. Ama ben "satınalarak" kullanıyorum, fiyatı düşürmelerini dilediğimi de "defalarca" buradan da yazdım.. Keşke fiyatı daha makul bir düzeyde olsa da, herkes "rahat rahat" satınalıp kullansa..

Internette bol miktarda "nereden ineceği" ve "nasıl kurulacağı" konusunda bilgi mevcut olduğu söyleniyor ama yardımcı olamayacağım için beni mazur görmenizi diliyorum.

iyi gunler dilerim, reha

reha bey tekrar merhaba. az önce baytekin i aradım. bana internetten 2 ücretsiz indiririmim ve ayrıca şirkete gittiğim takdirde ücretsiz güncelleme yapabileceklerini söylediler, çok sevindim :smiley: yardımınız için teşekkür ederim. not: satılan haritalar, yurtdışından alınan ve içinde Türkiye hatitası yüklü olmayan navigasyonlar içinmiş. saygılar

enigmaxi' Alıntı:
reha bey tekrar merhaba. az önce baytekin i aradım. bana internetten 2 ücretsiz indiririmim ve ayrıca şirkete gittiğim takdirde ücretsiz güncelleme yapabileceklerini söylediler, çok sevindim :smiley: yardımınız için teşekkür ederim. not: satılan haritalar, yurtdışından alınan ve içinde Türkiye hatitası yüklü olmayan navigasyonlar içinmiş. saygılar

Ben nüvi 360'ı 2007'de aldım. şimdiye kadar Baytekin'e giderek 2 kere güncelleme yaptırdım (o zamanlar web'den güncelleme yoktu), en son güncellemeyi web'den yaptım, hala 1 ücretsiz hakkım kaldı :smiley:

Harita fiyatlarının biraz daha düşmesi gerekiyor (ki bu zamanla olacak, rakipler artıyor), hatta bir vakit gelecek, GPS cihazları aynı cep telefonları gibi belirli süre harita güncelleme (abonelik) sözleşmesi karşılığı ücretsiz olarak verilecek :smiley: Zaten o vakit geldiğinde GPS'ler araçlarda, cep telefonlarında, Laptop ve Netbook'larda, PDA'lerde dahili modül olarak bulunacak ve iş "güncel harita" satışına dönecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR