Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı (4-5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dolunay tezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,738

dolunay tezer

Ana Kamp
PANGEA OFF ROAD gurubumuzun düzenlemiş olduğu beypazarı gavurhisar kampımız mükemmel ötesi güzellikte yapılmıştır...katılan dostlarımıza ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan beypazarlı hemşerilerimize :smiley: teşekkür ederim...

cumartesi akşamı belirtilmiş olan kordinatlarda kamp çadırlarımız kuruldu..
kamp ateşimiz yakıldı
beypazarı belediye başkanımızın da katılmış olduğu akşam yemeğinde beypazrında bizim için özel olarak yapılan ve kampımıza getirilen beypazarı güveci afiyetle yendi...
kamp ateşimizin başında semaverde yapılan çaylarımızla birlikte hoşça vakit geçirildikten sonra hafif gece yürüşünden sonra yatıldı...
7 de uyanıldı...çok lezzetli sabah kahvaltısı yapıldı...
Ankara'dan gelen dostlarımız karşılandı
kaya tırmanışı ve trekking yapacağımız bölgeye geçildi
yaklaşık 3 saat tırmanış sonrası hedeflenen zirveye ulaşıldı ve burada yemek molası verildi
yaklaşık 3 saat kadar süren geri dönüşten sonra araçlara geri dönüldü
konvoy halinde gömleksiz köprüsüne kadar gelindi ve burada en güzel duygularla bir daha ki etkinlikte görüşmek dileğiyle vedalaşıldı

kaya tırmanışımız ve yürüyüşümüz yaklaşık 12 km sürmüştür
2 gün süren bir etkinlik ve zorlu 12 km civarı tırmanma ve iniş sonra sanırım kimsenin resim yüklemeye dermanı kalmamıştır..:smiley: bu yüzden resimler ve detaylar daha sonra burada paylaşılacaktır....

Etiketler
Ynt: Gavurhisar Kanyonu Off-Road, Kamp ve Kaya Tırmanışı (4-5 Nisan 2009)

Gezimize katilan ve organizasyonda emegi gecen tum arkadaslara (Pangea offroad) tesekkur ederim cok guzel bir etkinlik oldu resimleri yuklemeye aksama dogru yapabilirim

Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Özellikle Cem'e ve Selami ye çok teşekkür ederiyorum yardımlarından dolayı tabii İsmaile'de bu etkinliğin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında göstermiş olduğu tecrübe ve performansından dolayı kutluyorum. En yakın etkinlikte tekrar beraber olmak dileğiyle...

bugün fotoğrafları yüklemeye çalışacağım.

oooooooohhhhhhhhhhhhhhhh biz burda sınavdı bilmem neydi uğraşalım siz orda kamplar mamplar uğraşın

bu etkinlikte baya bi enerji depolamışım...sabah süper bir enerjiyle uyandım hatta hızımı alamayıp evin duvarlarına mı tırmansam dedim..:p:p:p

Birazdan ilk resimler geliyor Dolunay enerjiyi atmadiysan bugun tekrer gidelim.Yanima birini ariyorum hem senin arabayla asagiya kadar ineriz

Kampin yapildigi bolge

P1060204.jpg

Gavurhisar Kanyonuna tepeden bakis
P1060205.jpg

Hatira fotografi
P1060207.jpg

P1060208.jpg

Dolunayin 4x2 arazi araci
P1060209.jpg

Yuruyus hazirliklari icin kamp toplaniyor
P1060212.jpg

P1060210.jpg

Yaklasik 12 km suren Tirmanma ve Yuruyus rotamiza araclarla variyoruz
P1060214.jpg

P1060216.jpg

Çiğdem çok şeyy kaçırdın çok şey:smiley:))))

Buarada grup ikiye ayrildi uzun mesafeden gidenlerin ilk molasi

P1060240.jpg

P1060241.jpg

Artik zirveye ulastik
P1060242.jpg

P1060243.jpg

P1060246.jpg

P1060247.jpg

P1060248.jpg

Evet dostumuzu unutmayalim gezi boyunca bize eslik ietti her nakadar dounayla anlasamasalarda yaninimizda olmasi guzeldi.

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR

ben bu etkinliğin tekrarkanmasını istiyorum ama bu haksızlık öyle değilmi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR