Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,286
Ynt: Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

Batanbilir,Batançıkar,Batanbirdaha batar...Batıp Çıkmadıkça Çamurun ne anlamı var.

Hocam öndeki kilitler difransiyel kiliti değilmi ..bide arka tekerlerlere kilit nasıl takılıyor bir bilginiz varmı...eğer çok tefferuatlı değil ve uygun fiyatlıysa taktırmak isterim....

amanos80' Alıntı:
;D ;D ;D Hocam, bunların hepsi o arabada yoktur inşallah! Sende bir de büyük aracı düşünemem artık! ;D ;D

fazlası var eksiği yok. büyük araç olursa buna ek olarak çadır uylu tulumu gibi kamp malzemeleri eklenir

Hocam sabahları kızıldağa bakın yukarı taraf beyazlansın ilk haftasonunda radardayız
asem spor' Alıntı:
Hocam öndeki kilitler difransiyel kiliti değilmi ..bide arka tekerlerlere kilit nasıl takılıyor bir bilginiz varmı...eğer çok tefferuatlı değil ve uygun fiyatlıysa taktırmak isterim....

öndekiler porya kilidi biz diferansiyel kilidinden bahsediyoruz iki tekeri birbirine kilitleyecek ve birisi boşa dğüşünce diğerini de çıkartarak iş görecek bir sistem sabit ve elektrikli ya da havalı olanları var senin arabaya arkaya sabit kilit takarsan karada kalma olayın biter

şenol (schweps) hocamda bir tane sabit arka kilit var ben almaya niyetliydim ama hanım arabayı yenileyince benim iş yattı eğer duruyorsa çok uygun fiyata veriyordu bir sorun derim.

yasarergun' Alıntı:
Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
okullar tatile girdiğinde ayarlasak olur mu ?

Mete hocamla da görüşelim. Zaman da sınır yok. Hafta sonu olsun yeter. Birde CJ lerin depo menzilini (250-300 km) aşmayalım ;D

bir taraftan geçmiş olsun
bir taraftan da iyi olmuş sen misin gazete almaya giderken niyeti bozan ))

yav yaşar abi bu neya bu kadar şeyi bagaja sığdırmışsın helal olsun yakında şiş ler için 1de canlı koç alır bkarsın bagajda . ;D

asem spor' Alıntı:
Hocam bir fiyat öğrenirsen sevinirim.ben taktıracam difransiyel kilidini

Eğer aracı sadece arazide kullanacaksanız mantıklı ama, asfaltta da kullanıyorsanız arka diferansiyel gürültü artışına yol açıyor haberiniz olsun..