amanos80' Alıntı:;D ;D ;D Hocam, bunların hepsi o arabada yoktur inşallah! Sende bir de büyük aracı düşünemem artık! ;D ;D
BRAVEHEART' Alıntı:KAR deyince akan sular durur benim için. Her ne kadar aracımla off-road gezilerinize katılmasam da, karlı yörelere aracımla ben de gelirim.
Hatta bu hafta sonu için (siz, ksd, totipotent ve benden oluşan) 4'lü ile Erciyes'e 4 adet 4x4 SUZUKI, gece konaklamalı aile gezisi planlıyorduk. Sağolsunlar ksd ve totipotent vaz geçip, siz ve beni öylece ayazda bıraktılar Yaşar Bey.
asem spor' Alıntı:Hocam öndeki kilitler difransiyel kiliti değilmi ..bide arka tekerlerlere kilit nasıl takılıyor bir bilginiz varmı...eğer çok tefferuatlı değil ve uygun fiyatlıysa taktırmak isterim....
yasarergun' Alıntı:Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
okullar tatile girdiğinde ayarlasak olur mu ?
yav yaşar abi bu neya bu kadar şeyi bagaja sığdırmışsın helal olsun yakında şiş ler için 1de canlı koç alır bkarsın bagajda . ;Dyasarergun' Alıntı:Arabanın arkasında bir çift kullanıma hazır beyaz çizme ve tulum mevcuttur. Ayrıca iki tane kriko, kazma, kürek, balta, nacak, 50 metre 2.5 ton çekerli ip, 21 inçlik içi tepeleme dolu bir alet çantası, kriko altı takoz, semaver, mangal, 30 tane şiş, iki tane ızgara, kömür, 1lt benzin, yangın söndürücü, sergiler, 3 ayak 3 tane tabure, savunma amaçlı demirlerhepsi var. Bizim araba çevirme yese 16 kişiyi donatıp ufak çaplı bir köyü esir alacak malzeme var
![]()
Hocam bir fiyat öğrenirsen sevinirim.ben taktıracam difransiyel kilidiniasem spor' Alıntı:Hocam öndeki kilitler difransiyel kiliti değilmi ..bide arka tekerlerlere kilit nasıl takılıyor bir bilginiz varmı...eğer çok tefferuatlı değil ve uygun fiyatlıysa taktırmak isterim....