Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,278

Ynt: Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

Hocam öndeki kilitler difransiyel kiliti değilmi ..bide arka tekerlerlere kilit nasıl takılıyor bir bilginiz varmı...eğer çok tefferuatlı değil ve uygun fiyatlıysa taktırmak isterim....

amanos80' Alıntı:
;D ;D ;D Hocam, bunların hepsi o arabada yoktur inşallah! Sende bir de büyük aracı düşünemem artık! ;D ;D

fazlası var eksiği yok. büyük araç olursa buna ek olarak çadır uylu tulumu gibi kamp malzemeleri eklenir :smiley:

BRAVEHEART' Alıntı:
KAR deyince akan sular durur benim için. Her ne kadar aracımla off-road gezilerinize katılmasam da, karlı yörelere aracımla ben de gelirim.
Hatta bu hafta sonu için (siz, ksd, totipotent ve benden oluşan) 4'lü ile Erciyes'e 4 adet 4x4 SUZUKI, gece konaklamalı aile gezisi planlıyorduk. Sağolsunlar ksd ve totipotent vaz geçip, siz ve beni öylece ayazda bıraktılar Yaşar Bey.

Hocam sabahları kızıldağa bakın yukarı taraf beyazlansın ilk haftasonunda radardayız
asem spor' Alıntı:
Hocam öndeki kilitler difransiyel kiliti değilmi ..bide arka tekerlerlere kilit nasıl takılıyor bir bilginiz varmı...eğer çok tefferuatlı değil ve uygun fiyatlıysa taktırmak isterim....

öndekiler porya kilidi biz diferansiyel kilidinden bahsediyoruz iki tekeri birbirine kilitleyecek ve birisi boşa dğüşünce diğerini de çıkartarak iş görecek bir sistem sabit ve elektrikli ya da havalı olanları var senin arabaya arkaya sabit kilit takarsan karada kalma olayın biter :D

şenol (schweps) hocamda bir tane sabit arka kilit var ben almaya niyetliydim ama hanım arabayı yenileyince benim iş yattı eğer duruyorsa çok uygun fiyata veriyordu bir sorun derim.

yasarergun' Alıntı:
Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
okullar tatile girdiğinde ayarlasak olur mu ?

Mete hocamla da görüşelim. Zaman da sınır yok. Hafta sonu olsun yeter. Birde CJ lerin depo menzilini (250-300 km) aşmayalım ;D

bir taraftan geçmiş olsun
bir taraftan da iyi olmuş sen misin gazete almaya giderken niyeti bozan :smiley:))

yasarergun' Alıntı:
Arabanın arkasında bir çift kullanıma hazır beyaz çizme ve tulum mevcuttur. Ayrıca iki tane kriko, kazma, kürek, balta, nacak, 50 metre 2.5 ton çekerli ip, 21 inçlik içi tepeleme dolu bir alet çantası, kriko altı takoz, semaver, mangal, 30 tane şiş, iki tane ızgara, kömür, 1lt benzin, yangın söndürücü, sergiler, 3 ayak 3 tane tabure, savunma amaçlı demirler :smiley: hepsi var. Bizim araba çevirme yese 16 kişiyi donatıp ufak çaplı bir köyü esir alacak malzeme var :D
yav yaşar abi bu neya bu kadar şeyi bagaja sığdırmışsın helal olsun yakında şiş ler için 1de canlı koç alır bkarsın bagajda . ;D :D

asem spor' Alıntı:
Hocam bir fiyat öğrenirsen sevinirim.ben taktıracam difransiyel kilidini

Eğer aracı sadece arazide kullanacaksanız mantıklı ama, asfaltta da kullanıyorsanız arka diferansiyel gürültü artışına yol açıyor haberiniz olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR