KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009)
oy oy kim tutar seni göktuğ abii bilirim baraj camurunu bende bir kere kurak die dalmış tım uzunköprüde hala bütün köy beni konuşuyor manyak kızan diye ;D
çamur çok güzelde bide eve dönmek olmasa eve yaklaşırken acaba bu üst başımla daireye nasıl gireceğim diye düşünmek gerekiyor kabının önünde bütün elbiseleri çıkarmak gerekiyor yoksa her yer çamur oluyor
göktuğ bey vörn vinci uzaktan kumandalıya çevirin bence o camurda kablolu kumanda ile uğraşılmaz bende vörn var bir uzaktan kumanda devresi birde far rolesi işlem takam hemde en az 50 mtden kumada çalışıyor tek başına bile olsan halıtın kancasını alıp gidiyorsun aracın yanına gile tekrar dönmeden aracı çıkarabiliyorsun harika bir şeyy
arkadaşlar ben de katıldım geziye.. nissan benim.. göktuğ ben battığımda beni çekti ama ben onu çekemedim.. özür dilerim göktuğ.. çok keyifliydi.. bu haftasonu da çıkalım..
ofrood' Alıntı:
göktuğ bey vörn vinci uzaktan kumandalıya çevirin bence o camurda kablolu kumanda ile uğraşılmaz bende vörn var bir uzaktan kumanda devresi birde far rolesi işlem takam hemde en az 50 mtden kumada çalışıyor tek başına bile olsan halıtın kancasını alıp gidiyorsun aracın yanına gile tekrar dönmeden aracı çıkarabiliyorsun harika bir şeyy
korayatay' Alıntı:
arkadaşlar ben de katıldım geziye.. nissan benim.. göktuğ ben battığımda beni çekti ama ben onu çekemedim.. özür dilerim göktuğ.. çok keyifliydi.. bu haftasonu da çıkalım..
göktuğ arabayı babam yıkattı.. söylediğine göre yaklaşık iki büyük saksı çamur çıkmış.. yıkamacı ava çıktığımızı düşünmüş.. babam da onaylamış.. "ne diyeyim oğlanlar çamurda oynadılar mı deseydim" dedi..