GAZLI land rover yardımmmm ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihadaydinlik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,644
Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ??

SERİ 3 109' Alıntı:
Hocam,
motor indirmiyoruz, kapagı söküyoruz neden.
1, araçda çekiş yok
2, rampada 1 e düştük
3, yakıt 2 katı fazla
4,ateşleme sistemine baktık (sorun yok)
5,Gaz cı gazdan kaynaklanan bir sorun olmadıgını belirtti
6, şanzuman ve defransiyeldede bir sorun yoksa
siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben anında kapagı alırdım.
Bekliyelim sonucu görelim....siz haklı çıkarsanız size bir şişe Kalecik karası göndereceğim.

Ucuzu hangisiyse o çıksın tabii.. Ama Kalecik Karası da uyar tabii :smiley:

Ben genellikle lpg de sorun yok denen sistemlerde bir sürü sorun olduğuna denk geldiğim için tereddüt ediyorum. Benzinde araç yürüyor mu diye de merak ediyorum.

Etiketler

Sentinel' Alıntı:
Benim seri3 ile araca fazla yüklenmeden
Konya yolunun en dik kısmına kadar 4, en dikkısmının yarıdan sonrasını 3 ile
Karum'un önünden yukarı yokuşu dur kalktan sonra 2. vites 40km/s hızla çıkabildim
öyle takviye 4x4 gerektiren bir durum olmadı

Köşkün tam önüne denk gelen en dik kısımda ıslak asfaltta takviyesiz ve 4x4süz gayet güzel kalktı

Birsene kullandım çoğu yerde zorlandım nede olsa 80 beygir 2 ton 2.5 dizel.

EVET arkadaşlar benzinde biraz yürüyor gibi aama suan yakıtı ölç.me aşamasındayım size bilgi vereceğim cevaplar için çok teşekkür ederim artık son çar buda olmazsa bi subab ayarı gerekicek arkadaşın dediği gibi ama ben hala gazdan şüpheleniyorum gazdan ümidi kesersek kapak açılacak testteyim saygılar...

ANKARA' Alıntı:
Birsene kullandım çoğu yerde zorlandım nede olsa 80 beygir 2 ton 2.5 dizel.

Siz uzun şase dizelden bahsediyorsunuz
Ben onu bilmiyorum, kullanmadım
benim 2.250cc benzin/lpg 88'

Toyotayla kıyaslıyorsunuz bir de herhalde.
Zorlanmaktan tam olarak kastınız nedir?
Ankara'da bu araçların 1.viteste tırmanamayacağı,
ortasında durup kalkamayacağı asfalt yokuş yok bence. (2 çekerde iken)

Benim 110 kasa 3 tondan fazla 50 tl.gazla max . 193 km yaptım.

tikit' Alıntı:
3ton mu :smiley: 193 km / 50 tl gaz valla öyleyse dizelleri atıp benzinli alsın millet :eek:
[/quotl

Gerçek bu , maslakdada düz dizeli olan tamirci arkadaşlarla kıyaslıyoruz onlarda şaşırıyor . Brc var şehir içi dışı karışık kilometre bu , sadece şehiriçinde kullanılırsada 160 km.nin altına düşmüyor.

Sentinel' Alıntı:
Siz uzun şase dizelden bahsediyorsunuz
Ben onu bilmiyorum, kullanmadım
benim 2.250cc benzin/lpg 88'

Toyotayla kıyaslıyorsunuz bir de herhalde.
Zorlanmaktan tam olarak kastınız nedir?
Ankara'da bu araçların 1.viteste tırmanamayacağı,
ortasında durup kalkamayacağı asfalt yokuş yok bence. (2 çekerde iken)

Aynen bundan önceki defenderden bahsediyordum :smiley: ;) :D 8)

erhan110' Alıntı:
merhaba
benzinde durum nasıl sizin araçta eğerki dediğiniz gibi 50 tl gazla 193 km yapıyorsanız sizin araca yapılan uygulamalar ve ayarlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim (yakıt sorunum var)

erhan110' Alıntı:

Merhaba..

İddalı bir rakam, nerdeyse yanlış hesaplamıyorsam 25 kuruş km başına ve karma bir değer bu.. 30-35 kuruş yakan dizellerden bile iyi...

mu7y' Alıntı:
Merhaba..

İddalı bir rakam, nerdeyse yanlış hesaplamıyorsam 25 kuruş km başına ve karma bir değer bu.. 30-35 kuruş yakan dizellerden bile iyi...
olabilirmi diye düşünüyorum bizim araçlardamı sorunvar yoksa anlamadım 350 krş bile çok hesaplı geliyordu bana arkadaşın aracını incelemeye almak lazım km sinde sorun olabilir bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR